Cover afbeelding voor
Home / Blogs

Blogs

Blogs van NasWerkt

Wij helpen je naast het vinden van een baan, ook graag met andere zaken! In onze blogs lees je over verschillende onderwerpen, van hoe je een sollicitatiegesprek voert tot het organiseren van een leuk bedrijfsuitje.

Cover voor

Hoe belangrijk is gezond eten op de werkvloer?

Spoiler: heel belangrijk! Je brengt natuurlijk over het algemeen het grootste deel van de week door op je werk, dus als je hier gezond eet heb je al een groot deel van je gezonde voeding binnen! Nu hoor ik je denken: waarom is gezond eten op de werkvloer dan toch zo belangrijk? NasWerkt legt in deze blog graag aan je uit waarom en hoe.

Ik ben benieuwd!
Cover voor

De leukste kerst activteiten voor jouw bedrijf!

Ben jij dit jaar aan de beurt om de kerstactiviteit te organiseren maar heb je géén idee wat je kan doen? NasWerkt biedt jou inspiratie! Check de blog & zo organiseer jij misschien wel het meest memorabele kerst-evenement bij jouw bedrijf!

Laat je inspireren!
Cover voor

Hoe maak je nou een goed CV?

Een goed CV is ontzettend belangrijk als je solliciteert voor een nieuwe baan. Wist je namelijk dat je binnen zes seconden de aandacht van de intercedent moet pakken, voordat hij of zij afhaakt (bron: De Droomstarters)?! Des te meer reden dus om over een fantastische CV te beschikken als jij op zoek bent naar die nieuwe uitdaging!

Check ’t hier!

Een dag meelopen met onze intercedent Raquel!

Bij NasWerkt zijn we iedere dag bezig om de juiste persoon aan de juiste baan te helpen! Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet als intercedent? In deze blog geeft Raquel jullie een speciaal kijkje in hoe een werkdag bij NasWerkt er voor haar uit ziet!

Nieuwsgierig?
Cover voor

Wat zijn de do’s en don’t-s bij een sollicitatiegesprek?

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je jezelf natuurlijk van de beste kant laten zien. Maar hoe doe je dat nou precies? Met onze do’s en don’ts geven we jou een aantal basistips om jouw sollicitatiegesprek goed in te gaan. Je krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk!

Lees verder!
Cover voor