Cover afbeelding voor
Home / Onze blogs

Onze blogs

Blogs

Bij NasWerkt gaan we verder dan alleen het vinden van jouw droombaan. We helpen je ook graag met andere zaken! In onze blogs delen we waardevolle tips en informatie. Van het maken van een goed cv en het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek, tot het organiseren van onvergetelijke team- en bedrijfsuitjes.

Originele tips om personeel te werven

Creatieve tips en voorbeelden voor personeel werven

De arbeidsmarkt is momenteel zeer competitief, met meer vacatures dan beschikbare werkzoekenden. Hoe zorg je er in deze arbeidsmarkt voor dat jouw vacatures worden ingevuld? Jij moet opvallen bij werkzoekend Nederland! In deze blog vind je tips en originele voorbeelden om personeel te werven.

Bekijk de tips en voorbeelden
Blue monday: de derde maandag van januari

Blue Monday: 5 tips om deze dag makkelijker te maken voor jouw werknemers

Het is weer zo ver: Blue Monday. Een dag waarop veel goede voornemens officieel de deur uit zijn gevlogen, de dagen zijn donker en vakantie voelt ver weg. Hoe kun je nou als werkgever deze derde maandag van januari makkelijker maken? NasWerkt heeft 5 tips voor iedere werkgever verzameld!

Lees hier de tips voor Blue Monday
ALS 3FM Serious Request actie

NasWerkt x Stichting ALS en 3FM Serious Request

Uitzendbureau NasWerkt is met vol enthousiasme aan de slag gegaan om de 20e editie van NPO 3FM Serious Request te steunen om geld te doneren voor Stichting ALS Nederland.

Bekijk de speciale actie voor Stichting ALS
Winterdips komen veel voor in koude landen.

Een winterdip? Niet met deze tips!

Winter, de tijd van warme chocolademelk met slagroom, gezelligheid, en… de beruchte winterdip. Niet bepaald een feestje waar je graag aan deelneemt. Wat is dat eigenlijk, een winterdip? En hoe kan je een winterdip voorkomen?

Lees hier de 7 tips tegen een winterdip
Vrouw wijst naar tekst hoe je dit beroep kunt gaan uitoefenen

Procesoperator: taken, salaris en meer!

Een Procesoperator is de sleutel tot een soepel verlopend productieproces, waarbij zowel machines als verschillende procesmatige stappen nauwlettend worden gecontroleerd en verbeterd. Maar wat houdt dit vakgebied nu eigenlijk in? Je leest het in deze blog!

Werken als Procesoperator
De voordelen en nadelen van een uitzendbureau

Werken via een uitzendbureau: doen of niet?

Misschien denk je bij een uitzendbureau alleen dat het een saai kantoor in een centrum is dat mensen aan tijdelijk werk of een vakantiebaan helpt. Er zijn veel vooroordelen over, maar niets is minder waar! In deze blog geven we je de voordelen én nadelen van werken via een uitzendbureau.

Bekijk hier de voor- en nadelen
Stijging van 3,75% minimumloon 2024

Minimumloon 2024: dit wijzigt er voor jou

Zit je in spanning over de veranderingen in het minimumloon in 2024? Wees gerust, we hebben alle informatie die je nodig hebt! En… Het is goed nieuws! Wat betekent dit voor jou?

Lees hier wat er verandert in 2024
Medewerkers met veiligheidshelmen en reflecterende jassen lopen door een brede magazijnpad om de staat van goederen te controleren.

5 redenen om te werken in de Logistiek

Nieuwsgierig naar waarom werken in de Logistiek een slimme zet is, bijvoorbeeld omdat je een carrièreswitch overweegt of benieuwd bent waarom je in deze branche moet blijven werken? In deze blog geven we je 5 interessante redenen om te werken in de Logistiek.

Ontdek hier de 5 redenen!
Cover voor

Geld verdienen als student: waarom & hoe?

Schrik je soms van je saldo? In deze blog vertellen we je waarom het een goed idee is om als student geld te verdienen met een (bij)baan en hoe je dit het best kunt aanpakken.

Check ‘m hier!
Home / 7 tips tegen de hitte op de werkvloer: zo houd jij jouw hoofd koel! 7 tips tegen de hitte op de werkvloer: zo houd jij jouw hoofd koel!

7 tips tegen hitte op de werkvloer: zo houd jij jouw hoofd koel!

Help! Het is veel te warm om te werken! NasWerkt heeft speciaal voor jou in deze blog 7 tips verzameld hoe jij de hitte op de werkvloer overleeft. Zo houd jij jouw hoofd koel!

Check hier hoe je af kan koelen!
Cover voor

Hoe belangrijk is gezond eten op de werkvloer?

Spoiler: heel belangrijk! Je brengt natuurlijk over het algemeen het grootste deel van de week door op je werk, dus als je hier gezond eet heb je al een groot deel van je gezonde voeding binnen! Nu hoor ik je denken: waarom is gezond eten op de werkvloer dan toch zo belangrijk? NasWerkt legt in deze blog graag aan je uit waarom en hoe.

Ik ben benieuwd!
Cover voor

De leukste kerst activiteiten voor jouw bedrijf!

Ben jij dit jaar aan de beurt om de kerstactiviteit te organiseren maar heb je géén idee wat je kan doen? NasWerkt biedt jou inspiratie! Check de blog & zo organiseer jij misschien wel het meest memorabele kerst-evenement bij jouw bedrijf!

Laat je inspireren!
Cover voor

Hoe maak je nou een goed cv?

Een goed cv is ontzettend belangrijk als je solliciteert voor een nieuwe baan. Wist je namelijk dat je binnen zes seconden de aandacht van de intercedent moet pakken, voordat hij of zij afhaakt (bron: De Droomstarters)?! Des te meer reden dus om over een fantastische cv te beschikken als jij op zoek bent naar die nieuwe uitdaging!

Check ’t hier!

Een dag meelopen met onze intercedent Raquel!

Bij NasWerkt zijn we elke dag bezig om de juiste persoon aan de juiste baan te helpen! Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag eruitziet voor een Intercedent? In deze blog geeft Raquel jullie een speciaal kijkje in haar werkdag bij NasWerkt!

Neem een kijkje
Cover voor

Wat zijn de do’s en don’t-s bij een sollicitatiegesprek?

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je jezelf natuurlijk van je beste kant laten zien. Maar hoe doe je dat nou precies? Met onze do’s en don’ts geven we jou een aantal basistips om jouw sollicitatiegesprek goed in te gaan. Je krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk!

Lees verder!
Cover voor