Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

Interessante blogs voor jou als werknemer

Bij NasWerkt gaan we verder dan alleen het vinden van jouw droombaan. We helpen je ook graag met andere zaken! Ontdek waardevolle tips en informatie in onze blogs, variërend van het opstellen van een sterk cv en het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek, tot het verkennen van specifieke beroepen en interessante weetjes over de arbeidsmarkt. We zijn er om jou verder in je loopbaan te helpen!

7 tips tegen hitte op de werkvloer
Tips en tricks

7 tips tegen hitte op de werkvloer

Help! Het is veel te warm om te werken! NasWerkt heeft speciaal voor jou in deze blog 7 tips verzameld hoe jij de hitte op de werkvloer overleeft. Zo houd jij jouw hoofd koel!
Lees meer
Hoe belangrijk is gezond eten op de werkvloer?
Informatief Werkgeluk

Hoe belangrijk is gezond eten op de werkvloer?

Spoiler: heel belangrijk! Je brengt natuurlijk over het algemeen het grootste deel van de week door op je werk, dus als je hier gezond eet heb je al een groot deel van je gezonde voeding binnen! Nu hoor ik je denken: waarom is gezond eten op de werkvloer dan toch zo belangrijk? NasWerkt legt in deze blog graag aan je uit waarom en hoe.
Lees meer
Wat zet ik op een cv?
Tips en tricks

Wat zet ik op een cv?

Een goed cv is ontzettend belangrijk als je solliciteert voor een nieuwe baan. Wist je namelijk dat je binnen zes seconden de aandacht van de intercedent moet pakken, voordat hij of zij afhaakt?! Des te meer reden dus om over een fantastische cv te beschikken als jij op zoek bent naar die nieuwe uitdaging!
Lees meer
Een dag meelopen met Intercedent
Een dag meelopen met

Een dag meelopen met Intercedent

Bij NasWerkt zijn we elke dag bezig om de juiste persoon aan de juiste baan te helpen! Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag eruitziet voor een Intercedent? In deze blog geeft Raquel jullie een speciaal kijkje in haar werkdag bij NasWerkt!
Lees meer
9 tips sollicitatiegesprek
Tips en tricks

9 tips sollicitatiegesprek

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je jezelf natuurlijk van je beste kant laten zien. Maar hoe doe je dat nou precies? Met onze tips zorgen we ervoor dat jij jouw sollicitatiegesprek goed ingaat. Je krijgt tenslotte maar één kans voor een goede eerste indruk!
Lees meer
1 2
Volgende

Op zoek naar iets anders?