Cover afbeelding voor
Home / Ik ben werkgever / Onze diensten / Werving en selectie

NasWerkt aan de juiste match!

Portret afbeelding van Cornel van Bergen en Henegouwen

Vragen over werving & selectie?

Cornel beantwoordt ze graag voor je!

Mailen of bel 06 80 22 92 54

Werving & Selectie bij NasWerkt

Werving en selectie uitbesteden? Wil je de zoektocht naar nieuw personeel overlaten aan echte professionals op dit gebied? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres. Het zoeken en vinden van goed personeel vergt de nodige tijd en energie. NasWerkt ondersteunt als werving en selectie bureau werkgevers graag bij het vinden van geschikte arbeidskrachten.

Voorafgaand aan het wervings- en selectieproces kijken we naar de cultuur, de wensen en verwachtingen van het bedrijf. Als we deze selectiecriteria helder hebben, starten we actief met het werven van mogelijke kandidaten. Hierbij maken we gebruik van diverse kanalen, waaronder regionale media, internet en ons uitgebreide sociale netwerk. Ben je benieuwd wat we voor de personeelswerving van jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Waarom werving en selectie uitbesteden:

  • Je bespaart veel tijd (o.a. werving tijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen);
  • Je krijgt alleen geschikte kandidaten. Wij checken referenties en voeren de eerste gesprekken;
  • Je besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt;
  • Je kiest voor een werving- en selectiebureau dat actief en met passie voor je op zoek gaat naar de perfecte match.

Vraag een Werving en Selectie offerte aan

Ben je geïnteresseerd in werving en selectie bureau Naswerkt en wil je een offerte aanvragen? Als je onderstaande gegevens invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid.

Waarom kiezen voor NasWerkt?

Waarom NasWerkt? Voor jouw werving en selectie kun je terecht bij allerlei verschillende werving en selectie bureaus. Je kunt recruitment uitbesteden op diverse plekken, maar wat maakt NasWerkt anders? Waarom kun je het beste kiezen voor werving via NasWerkt? Wij zijn naast een uitzendbureau ook een recruitmentbureau, en hebben meer dan 20 jaar ervaring. We weten heel goed wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers, waardoor wij werkgevers en kandidaten goed weten te matchen.

We helpen je graag verder met jouw zoektocht naar het beste personeel. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en grote netwerk kunnen wij jou optimaal verder helpen.

  • Het grootste aanbod van geschikte kandidaten
  • Actief door heel Nederland
  • No cure, no pay
  • Kennis van ruim 25 vakgebieden
  • Een vast contactpersoon

Effectieve werving en selectie

Kun jij hulp bij het invullen van een vacature gebruiken? Zoek jij naar een extern verlengstuk HR? Dan kan NasWerkt jou verder helpen. Bij ons gaat het niet enkel om een snelle invulling van een vacature. Wij voeren echt een effectieve werving en selectie uit. We gaan voor een passende match tussen werkgever en werknemer. Deze match moet duurzaam zijn. Oftewel, een mooie invulling van de openstaande functie voor nu én voor op de lange termijn.

Specialistische kennis is bij werving en selectie van groot belang. Onze adviseurs specialiseren zich daarom in één doelgroep of in één branche. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de vraag van jouw organisatie. We zijn dankzij onze specialistische kennis immers altijd op de hoogte van hetgeen zich in jouw branche afspeelt. We houden hierbij altijd rekening met jouw wensen, ambities en bedrijfscultuur om de perfecte match te vinden.

Vraag een offerte aan bij wervingsbureau NasWerkt

Ben je geïnteresseerd in de werkzaamheden van NasWerkt? Wil je dé perfecte kandidaat vinden voor jouw openstaande vacature? Wij helpen je graag verder! Wij vinden jouw nieuwe collega in onze grote database met 20.000+ professionals.

Wil je een offerte aanvragen? Vul dan onderstaande gegevens in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.