Check25.000+ mensen aan hun droombaan geholpen

Check73% groeit door naar een vaste baan

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt genomineerd voor 'Ondernemer van het Jaar Nijmegen'

17 oktober 2024
  • NasWerkt nieuws
  • NasWerkt genomineerd voor 'Ondernemer van het Jaar Nijmegen'

Ondernemer van het Jaar 2024

NasWerkt is trots om te melden dat Richard Nas met uitzendbureau NasWerkt genomineerd is voor de titel 'Ondernemer van het Jaar Nijmegen'. Uit een selectie van meer dan 20 lokale ondernemers werd eigenaar Richard van NasWerkt door juryleden gekozen om door te gaan naar de finale. De top 3 van genomineerden is inmiddels bekend, en NasWerkt behoort tot deze groep kanshebbers! De winnaar wordt bekendgemaakt op 15 november, een speciale dag die samenvalt met de nationale 'Dag van de Ondernemer' en de prijsuitreiking zelf.

De criteria voor 'Ondernemer van het Jaar'

Wil je kans maken op deze felbegeerde titel? Dan moet jouw bedrijf aan deze voorwaarden voldoen:

  • Locatie: De onderneming moet gevestigd zijn in Nijmegen;
  • Werkgelegenheid: Het bedrijf heeft minstens 10 FTE (fulltime werknemers) in dienst;
  • Marktpositie: De onderneming moet een sterke product/marktcombinatie tonen en een duidelijke strategische visie hebben;
  • Maatschappelijke impact: De ondernemer moet een actieve rol spelen binnen de lokale gemeenschap en bijdragen aan maatschappelijke projecten;
  • Resultaat: Het bedrijf dient een positief bedrijfsresultaat te hebben met een gezond toekomstperspectief.

Het bedrijf dat het best scoort op al deze punten, wordt uitgeroepen tot winnaar.

De vakjury

De vakjury voor de 'Ondernemer van het Jaar Nijmegen' bestaat uit vier leden, waaronder de wethouder van Nijmegen en voormalig ondernemer John van den Brom. Samen met drie ervaren ondernemers en oud-winnaars - Planon en Micodo - beoordelen zij de genomineerden op hun verhalen, prestaties en impact. De winnaar krijgt niet alleen de prestigieuze titel, maar mag ook een bedrag van € 2.500,- doneren aan een lokaal goed doel. Zo wordt ondernemerschap sterker verbonden met de samenleving door maatschappelijke impact te realiseren in de regio.

Spanning naar de finale

Woensdag kwam de filmcrew bij ons op het Service Kantoor in Nijmegen om opnames te maken die tijdens de verkiezingsavond getoond worden. In deze middag stond Richard als ondernemer centraal en werd hij geïnterviewd over NasWerkt, samen met een van onze medewerkers.

Het hele team van NasWerkt is enorm trots op het behalen van de top 3 en kijkt vol spanning uit naar de uitreiking op 15 november tijdens het evenement op de Planon Innovation Campus. Wat denk jij, maken wij met Richard kans op de titel? Laat het ons weten, en duim met ons mee voor de overwinning!

Ondernemer van het jaar filmen met Marcel op kantoor in Nijmegen

Over NasWerkt

NasWerkt is sinds 2004 de betrouwbare partner voor alles rondom personeelswerving: van uitzenden en detacheren tot inhouse services en werving & selectie. Vanuit onze vestigingen in Gelderland, Noord-Brabant en Limburg werken onze ervaren recruitmentspecialisten dagelijks aan het vinden van de perfecte match tussen werkgevers en werkzoekenden. NasWerkt is actief in diverse branches en biedt banen door heel Nederland, voor elk opleidingsniveau. Daarom zeggen we met trots: "NasWerkt voor iedereen!"

Gerelateerde nieuwsberichten

NasWerkt viert 20-jarig jubileum
Nieuws

NasWerkt viert 20-jarig jubileum

Op donderdag 20 juni 2024 bestaat NasWerkt officieel 20 jaar als uitzendbureau! Wij nemen jullie in dit nieuwsbericht graag mee door de jaren heen.
Lees meer
NasWerkt vervult vier kerstwensen
Nieuws

NasWerkt vervult vier kerstwensen

In december plaatsten wij een oproep waarin wij mensen vroegen hun kerstwens in te sturen. Inmiddels hebben wij de vier gewonnen wensen uit laten komen! Lees hier snel verder.
Lees meer
NasWerkt biedt ruimte aan nieuwe hoofdsponsor
Nieuws

NasWerkt biedt ruimte aan nieuwe hoofdsponsor

NasWerkt, al tien jaar officieel partner van N.E.C. Nijmegen, biedt ruimte aan nieuwe hoofdsponsor. De aankomende drie seizoenen bekleedt NasWerkt de mouwpositie van het shirt.
Lees meer
NasWerkt en Vierdaagsefeesten voor iedereen
Nieuws

NasWerkt en Vierdaagsefeesten voor iedereen

NasWerkt en Stichting Vierdaagsefeesten zetten met trots een handtekening onder hun nieuwe partnerschap voor de 53e editie van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen.
Lees meer
Nieuwe NasWerkt website is live
Nieuws

Nieuwe NasWerkt website is live

De website van Uitzendbureau NasWerkt in een nieuw jasje. Dezelfde service als dat je gewend bent van ons, alleen dan uitgebreider en beter. Lees wat we verbeterd hebben voor jou.
Lees meer
ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie
Nieuws

ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie

Uitzendbureau NasWerkt is vol enthousiasme aan de slag gegaan om de 20e editie van NPO 3FM Serious Request te steunen om geld te doneren voor Stichting ALS Nederland.
Lees meer