Cover afbeelding voor
Home / Over NasWerkt

NasWerkt voor iedereen

Over NasWerkt

NasWerkt bestaat sinds 2004 en zet zich elke dag in om werkend Nederland op het puntje van hun stoel te zetten. Keer op keer bewijzen we ons bestaansrecht in de sterk concurrerende uitzendbranche. Vanuit onze 6 vestigingen in Gelderland en Noord-Brabant werken onze ervaren intercedenten oprecht en bevlogen voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Als hecht team vervullen we een matchmaker-rol om de juiste personen op de juiste plek te plaatsen.

Mensenwerk vraagt om passie en een persoonlijke touch. Dat begrijpen de medewerkers van NasWerkt maar al te goed. Onze werkwijze is anders dan anders en dat werkt. Je hoort niet snel nee, maar wel als het moet. NasWerkt begrijpt dat.

NasWerkt in een groot aantal branches

Detacheren, werving & selectie en inhouse-mogelijkheden zijn voorbeelden van onze dienstverlening. Bij NasWerkt vind je met name uitvoerende functies tot en met mbo-niveau.

Afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de branches productie, logistiek, commercie, administratie, schoonmaak en transport. Een dag is niet geslaagd wanneer er geen match is gemaakt. Met deze focus dragen we stap voor stap bij aan werkend Nederland.

Cover voor
Cover voor

De juiste mensen op de juiste plek

NasWerkt is oprecht. Zegt waar het op staat, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. We willen altijd meer–met oog voor kwaliteit. Dagelijks werken we aan het stabiliseren van onze groei. Een doelgerichte, praktische aanpak en de juiste mensen maken daarin het verschil.

Teamwork zonder team is slechts werk en zo voelt het nooit bij ons. We verwachten dat iedereen elkaar uit blijft dagen en inspireren om een blijvende verandering te realiseren. Alleen dan kan iedereen de beweging in zijn of haar werk zijn.

Onze garanties

NasWerkt heeft verschillende certificaten, waaronder NEN 4400-1. Dit laat zien dat onze personeelsadministratie op orde is en wij onze bedrijfsprocessen beheersen. Vanzelfsprekend wordt ons personeel continu bijgeschoold. Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid.

 

Kwaliteit zit ook in bereikbaarheid. Heb je ons nu ’s middags of ’s nachts nodig? Elk uur van de dag zijn we bereikbaar en kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is.

Cover afbeelding voor Over NasWerkt
Altijd kwaliteit
Cover afbeelding voor Over NasWerkt
Een goed pensioen
uitzenden icoon
Persoonlijk contact

Vragen? We staan voor je klaar!

Heb je vragen over de mogelijkheden of interesse in onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

NasWerkt vestiging DenBosch pand voorgevel

NasWerkt Den Bosch

Stationsplein 91

5211 BM Den Bosch

(073) 523 67 15

Kaart / Route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route
NasWerkt vestiging Eindhoven pand voorgevel

NasWerkt Eindhoven

Wal 1

5611 GE Eindhoven

(040) 720 07 05

Kaart / Route
NasWerkt vestiging Oisterwijk pand voorgevel

NasWerkt Oisterwijk

Burgemeester Verwielstraat 3A

5061 JA Oisterwijk

(013) 521 96 15

Kaart / Route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Venray

Stationsweg 21

5802 AA

0478729170

foto van naswerkt vestiging Waalwijk

NasWerkt Waalwijk

Grotestraat 258

5142 CC Waalwijk

(0416) 675 130

Kaart / Route
Neem contact op