The sky is the limit

NasWerkt is een uitzendbureau met ambitie. Sinds 2004 bewijzen we keer op keer ons bestaansrecht in een sterk concurrerende markt. We timmeren hard aan de weg en hebben inmiddels stevig voet aan de grond gekregen in Noord-Brabant en Gelderland. Vanuit de hoofdvestigingen in Den Bosch en Nijmegen werken onze ervaren intercedenten ijverig en toegewijd voor onze opdrachtgevers en kandidaten. We hielpen sinds onze oprichting al ruim 10.000 flexkrachten aan het werk!

Van uitzenden pur sang is onze dienstverlening uitgegroeid naar een totaalpakket. Denk aan detacheren, werving & selectie en inhouse-mogelijkheden. Uitvoerende functies, met name tot en met mbo-niveau, zijn onze specialiteit. We zijn niet gespecialiseerd in één bedrijfstak, maar juist in een groot aantal branches. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ervaring in de productie, logistiek, commercie, administratie, schoonmaak en transport.

Achterover leunen, daar doen we niet aan bij NasWerkt. We willen altijd meer, uiteraard met behoud van kwaliteit. Stabiele groei is onze missie: doen waar we goed in zijn, maar tegelijkertijd blijven ontwikkelen. Een doelgerichte, praktische aanpak en de juiste mensen zijn daarbij onze succesfactoren.

Uw garantie

NasWerkt beschikt over verschillende certificaten, waaronder NEN 4400-1. Hiermee kunnen we aantonen dat onze personeelsadministratie op orde is en dat we onze bedrijfsprocessen beheersen. U bent dus verzekerd van kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Uiteraard wordt ons personeel continu bijgeschoold. Kwaliteit zit volgens ons bovendien in bereikbaarheid. We zijn er als u ons nodig heeft, of dat nu ’s middags of ’s nachts is. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel schakelen als dat nodig is.