Cover afbeelding voor
Home / Werken bij BMN

Werken bij BMN

Bekijk vactures
Portret afbeelding van Margot Ockerse

Meer weten over werken bij BMN?

Onze collega’s helpen je graag!

Mailen of bel (024) 373 64 15

Vacatures bij BMN Bouwmaterialen

BMN is de marktleider op gebied van bouwmaterialen in Nederland. Met meer dan 85 vestigingen zijn ze landelijk vertegenwoordigd. Elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bij hun regio.

Ter uitbreiding van deze teams zijn wij op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers die bij BMN aan hun eigen toekomst willen bouwen.
Wil jij ook werken bij BMN? Dat kan! We hebben diverse vacatures open staan, door heel Nederland en in verschillende vakgebieden. Denk hierbij aan functies in de logistiek zoals magazijnmedewerker, orderpicker of heftruckchauffeur, maar ook administratieve functies zoals baliemedewerker of commercieel medewerker!

Ben jij die gemotiveerde kandidaat die toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière? Bekijk de openstaande vacatures bij BMN en solliciteer direct of bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze collega’s!

human resources vacatures

Waarom werken bij BMN?

Werken bij BMN betekent werken voor de marktleider in Nederland op gebied van bouwmaterialen. Met meer dan 85 vestigingen bedienen zij de markt op hun wenken!

Toch is deze organisatie ondanks zijn formaat geen grote, afstandelijke organisatie, in tegendeel zelfs! De sfeer is informeel en elke vestiging bestaat uit een klein en hecht team dat zich gezamenlijk inzet voor de klant.

 

 

Voordelen van werken bij BMN:

25 vakantiedagen 8% vakantiegeld Reiskostenvergoeding Direct op contract Korting op het assortiment Doorgroeimogelijkheden