NasWerkt sfeerfoto kantoor collega achter bureau
Home / Vakantiewerk vacatures

Vind jouw vakantiewerk via NasWerkt!

Inschrijven
Gratis advies van onze medewerkers
Flexibel werk voor de zomermaanden
Binnen 1 werkdag een reactie

Reageer op een vacature of schrijf je in voor het leukste vakantiewerk.

Ben je op zoek naar vakantiewerk tijdens de zomermaanden? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Onze vakantiebanen zijn ideaal voor studenten of professionals die tijdelijk werk zoeken. Bij ons vind je eenvoudig een flexibele vakantiebaan, zodat je kan werken wanneer jij wilt. Wij leggen je uit welke banen er beschikbaar zijn en wat de voordelen zijn van vakantiewerk via NasWerkt. Reageer op een vacature onderaan de pagina of schrijf je direct in via het formulier en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Cover voor

Wat kan NasWerkt voor jou betekenen?

Het leukste vakantiewerk vind je via NasWerkt. Onze vacatures zijn ideaal voor werkzoekenden die tijdelijk willen werken in de zomervakantie. We richten ons voornamelijk op studenten of jonge professionals, maar iedereen is welkom om bij ons te solliciteren. We hebben vakantiebanen in verschillende sectoren, maar we zijn het meest actief in de logistiek en productie. Naast deze sectoren hebben we ook vakantiebanen in de schoonmaak, administratie, transport en commercie. Bij onze opdrachtgevers werk je parttime, fulltime of flexibel. We gaan graag met je in gesprek om leuk vakantiewerk te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

De voordelen van vakantiewerk via NasWerkt.

Vakantiewerk via NasWerkt heeft een aantal voordelen:

 • Flexibiliteit: je kunt een leuke vakantiebaan vinden die past bij jouw beschikbaarheid en wensen. Jouw welverdiende vakantie kan daardoor gewoon doorgaan!
 • Werkervaring opdoen: vakantiewerk biedt de kans om nieuwe skills te leren en ervaring op te doen in verschillende sectoren.
 • Doorgroeimogelijkheden: we werken vooral voor grote bedrijven waar veel doorgroeimogelijkheden zijn. Misschien is jouw leuke vakantiebaan wel de start van een carrière.

 

 

 

 • Bij jou in de buurt: als lokaal uitzendbureau hebben we veel contacten in de regio. Op basis van jouw wensen vinden we de perfecte vakantiebaan voor jou.
 • Haal je hef- of reachtruckcertificaat: lijkt het je leuk om een heftruck of reachtruck te besturen? Ga aan de slag bij onze opdrachtgevers en behaal je certificaat! Dit staat ook mooi op je cv.
 • CV opbouwen: met vakantiewerk bouw je een sterk cv op en dit vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt. Vakantiebaantjes zijn ook een goede plek om te netwerken.

Jouw ideale vakantiebaan in deze sectoren.

Via NasWerkt kun je vakantiewerk vinden in verschillende sectoren. We hebben bijvoorbeeld banen in de productie, logistiek, transport, commercie en schoonmaak. Op basis van voorgaande jaren en contact met onze opdrachtgevers verwachten wij dat deze functies het meest gewild zijn in de zomer: logistiek medewerker, orderpicker, heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur en productiemedewerker. Afhankelijk van de sector en de functie zijn er wellicht vaardigheden en ervaring nodig, zoals een heftruckcertificaat. Echter, de ervaring leert dat dit bij de meeste functies niet vereist is.

Cover voor
Cover voor

Hoe schrijf je je in voor onze vakantiewerk vacatures?

Inschrijven is heel simpel. Schrijf je in via het onderstaande formulier om op de hoogte te blijven van nieuwe vakantiewerk vacatures. We hebben alleen een paar persoonlijke gegevens nodig. Voeg jouw cv toe voor een completer profiel, maar dit is niet vereist. Vervolgens nemen we contact met je op om jouw wensen en eisen in een vakantiebaan te bespreken. Tijdens het gesprek zullen we je vragen stellen over je werkervaring, beschikbaarheid en voorkeuren. Dit kan telefonisch, per e-mail of via WhatsApp. Vervolgens matchen we jou met een vakantiebaan bij onze opdrachtgevers. Onze werknemers kennen onze opdrachtgevers van binnen en buiten, dus kunnen jou alles vertellen over het bedrijf en de werkzaamheden. Als alles naar wens is, kun je starten met jouw zomerbaan!

Veelgestelde vragen over vakantiewerk zomer 2023:

 • Ja, ook zonder werkervaring kan je aan de slag met vakantiewerk. Veel werkgevers bieden trainingen aan voor vakantiewerkers. Om in aanmerking te komen voor vakantiewerk via NasWerkt moet je minstens 16 jaar zijn.</p?

 • Het salaris wordt wekelijks of maandelijks uitbetaald. Vaak op basis van een 0 uren contract. Jouw salaris is afhankelijk van de functie en het bedrijf waar je voor werkt.

 • Om te solliciteren vragen we een aantal persoonsgegevens en een cv. Heb je nog geen cv? Maak binnen een paar klikken een cv via onze Cv generator.

 • Er zijn verschillende soorten functies beschikbaar, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. De meeste banen via NasWerkt zijn in de logistiek en productie. Denk aan logistiek medewerker, productiemedewerker, magazijnmedewerker of orderpicker. Wat je werkzaamheden precies zijn, is afhankelijk van het bedrijf en de functie.

 • Hoelang je vakantiewerk duurt, hangt af van de functie en het bedrijf waar je werkt. Je kunt zelf een maximaal aantal werkuren per week opgeven en aangeven voor welke periode jij beschikbaar bent.

  Op basis van jouw beschikbaarheid vinden we een vakantiebaan die goed bij jou past.

Vakantiewerk vacatures

Schrijf je in bij NasWerkt voor de leukste vakantiebaantjes:

Schrijf je in via het onderstaande formulier om een vakantiebaan te vinden die bij jouw past. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Solliciteer direct en maak van jouw zomervakantie een succes!