Home / Vacatures logistiek / Logistieke vacatures in Nijmegen
Logistiek vacatures Nijmegen en omgeving vind je bij Naswerkt. Woon jij in de omgeving van Nijmegen? En zoek je nog een leuke logistieke functie in of rondom Nijmegen? Naswerkt heeft altijd een passende vacature! Je kunt onder andere aan het werk als chauffeur, orderpicker, bijrijder of magazijnmedewerker. Binnen logistieke functies wordt er vaak in ploegendiensten gewerkt die zijn verdeeld in ochtend-, middag- en avonddiensten. Wil je graag aan de slag in de logistiek? Bekijk dan ons vacature aanbod logistieke vacatures in Nijmegen en solliciteer direct! Heb je vragen over onze logistieke vacatures of over het overige vacatureaanbod? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Filters

Logistiek Medewerker PostNL

Elst
10,83 - 10,83 per uur
8 - 24 uur per week

Teamleider Logistiek

Wijchen
16,08 - 22,31 per uur
40 uur per week

Magazijnmedewerker 3-ploegen

Wijchen
11,26 - 14,23 per uur
40 uur per week

Reachtruckchauffeur

Weurt
12 - 14 per uur
40 uur per week

Reachtruck Driver

Bemmel
11,87 - 12,23 per uur
40 uur per week

Magazijnmedewerker

TOPJOB
Bemmel
12,48 - 12,48 per uur
40 uur per week

Logistiek Medewerker

Wijchen
10,25 per uur
12 - 16 uur per week

Logistiek Supervisor

Wijchen
2.800 per maand
40 uur per week

Magazijnmedewerker

Beuningen Gld
12,81 - 17,17 per uur
40 uur per week

Logistiek Medewerker

Elst
10,83 - 15,16 per uur
16 - 40 uur per week

Werken in de logistiek in Nijmegen

Wat logistiek werk Nijmegen inhoudt? Dat is werken voor mooie bedrijven met indrukwekkende magazijnen. Nijmegen kent een groot aanbod van logistieke dienstverleners. En een groot deel van deze bedrijven heeft de openstaande logistieke vacatures aan ons uitbesteed. Hierdoor is er vast een vacature die bij jou past. Heb je geen passende vacature gevonden? Dan kun jij je inschrijven als werkzoekende. Ons aanbod logistiek vacatures Nijmegen van topwerkgevers is groot en divers. Toch kan het zo zijn dat jij vandaag niet jouw droombaan vindt. Maar wellicht staat er morgen wel een passende vacature voor je tussen. Ons aanbod vacatures verandert namelijk vaak. Door jezelf in te schrijven, blijf je op de hoogte van deze veranderingen. We informeren jou dan direct als er nieuwe logistieke vacatures zijn. Schrijf jezelf dus in solliciteer direct als er passend logistiek werk Nijmegen voorbij komt.

Logistiek personeel gezocht Nijmegen

Wordt er binnen jouw onderneming logistiek personeel gezocht Nijmegen? Dan kun je de personeelswerving aan ons uit handen geven. Je kunt jouw logistieke vacatures uitbesteden. Wij zijn experts op dit gebied. We hebben uitgebreide ervaring en beschikken over een grote database van kandidaten. Hierdoor zijn we in staat om de beste kandidaten voor jouw openstaande logistiek vacatures Nijmegen te vinden. Naswerkt is een uitzendbureau dat zich bezighoudt met allebei de kanten van een vacature. Zo helpen de professionals de werkzoekenden aan een baan. Maar Naswerkt voert ook de werving en selectie voor bedrijven uit. Wij zijn dus echt gespecialiseerd in het koppelen van de juiste werknemer aan de juist logistieke functie. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.