Home / Transport vacatures

Transport vacatures

Transport vacatures die passen bij jouw wensen vind je snel en gemakkelijk bij NasWerkt. Als uitzendbureau hebben we diverse openstaande vacatures. De transportsector is altijd in beweging en er is altijd vraag naar gekwalificeerde Chauffeurs, Bezorgers en Planners. Er zijn veel verschillende functies binnen de transportbranche, elk met hun eigen vereisten en specialiteiten. Bijvoorbeeld B, C of CE chauffeur.

Bekijk hieronder de openstaande Transport vacatures!

Welke Chauffeur vacature past bij jou?

Een veelvoorkomende functie binnen de transportsector is de CE chauffeur. Dit is een Chauffeur met het CE rijbewijs, waarmee hij of zij vrachtwagens met een groot gewicht en omvang kan besturen. Naast de CE Chauffeur hebben wij ook regelmatig vacatures voor Chauffeur C, die met het C rijbewijs vrachtwagens met een kleinere omvang mag besturen. Het hebben van het juiste rijbewijs is dus belangrijk in de Transport.

Indien je nog niet het juiste rijbewijs hebt, maar wel graag in de Transportbranche wilt werken, dan bieden onze opdrachtgevers meestal opleidingen om het C of CE rijbewijs te behalen. Bij sommige vacatures heb je bijvoorbeeld een C rijbewijs nodig, waarbij je intern een passende opleiding kan volgen. Op deze manier kun je snel aan de slag als Chauffeur en in aanmerking komen voor de leuke baan als bijvoorbeeld Vrachtwagenchauffeur.

Vacatures Transport en Logistiek voor iedereen

NasWerkt heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd, waardoor we een uitgebreid aanbod aan transport vacatures hebben. Zo hebben we Transport banen in verschillende branches, voor verschillende opleidingsniveaus én in meerdere regio’s waaronder Den Bosch, Veghel en Nijmegen. Zo vind je altijd een vacature die past bij jou, want zonder Transport staat alles stil!

Wij nodigen alle Chauffeurs met een rijbewijs (C of CE) uit om bij ons te solliciteren op één van de openstaande vacatures in de Transport. Maar ook chauffeurs met alleen een rijbewijs B kunnen bij ons terecht, wij hebben namelijk ook vacatures voor bijvoorbeeld Koeriers en Bezorgers.

Kortom, werken in de Transport is een uitdagende en afwisselende sector met volop mogelijkheden. Bij NasWerkt hebben wij regelmatig leuke banen voor Chauffeurs met het juiste rijbewijs. Dus solliciteer direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als Chauffeur binnen de Transportbranche!

Op de juiste plek met onze Transport banen

Bij NasWerkt staat een persoonlijke benadering centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij wilt in een nieuwe Transport baan. Door jouw wensen én die van de opdrachtgever te koppelen, vinden we altijd de baan die het beste bij jou past.

Staat jouw ideale Transport baan er nog niet bij? Geen probleem! Bij NasWerkt krijgen we vaak nieuwe vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste banen.

Jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt

Het vinden van een Transport job die écht bij jou past vraagt om een kwalitatief goede werkwijze. Hier zorgen wij bij NasWerkt dus voor! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt ons daarom uniek als uitzendbureau. Met onze intercedenten werken wij elke dag hard om de juiste uitzendkrachten op de juiste plek te helpen, dit geldt dus ook voor jouw nieuwe Transport job.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een Transport job aan de slag te gaan?

  • Vacatures in heel Nederland;
  • Banen voor zowel starters als ervaren medewerkers;
  • Mogelijkheden bij grote en kleine bedrijven;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij werken in de Transport? Reageer dan op onze Transport vacatures!

Benieuwd naar de populairste vacatures in Transport?