Home / Techniek vacatures / Servicemonteur vacatures

Servicemonteur vacatures

Ben jij op zoek naar de leukste servicemonteur vacatures? NasWerkt helpt je graag verder! Bij NasWerkt hebben we een breed scala aan servicemonteur vacatures beschikbaar. Als je interesse hebt in de installatietechniek en op zoek bent naar een uitdagende functie als servicemonteur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ongeacht wat jouw wensen zijn: wij hebben geschikte banen voor iedereen.

Wat kan je verwachten als servicemonteur installatietechniek

Als service monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en installeren van technische installaties bij klanten. Storingen verhelpen is een belangrijk onderdeel van je werk als servicemonteur. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat je reparaties correct uitvoert. Bij NasWerkt hebben we banen in o.a. de koeltechniek en warmtetechniek.

Als je een passie hebt voor techniek en graag werkt aan het onderhouden en repareren van technische systemen, dan is de functie service monteur iets voor jou. We hebben functies voor starters en ervaren servicemonteurs, ongeacht je opleidingsniveau. Een bbl opleiding of mbo opleiding in de richting van installatietechniek is gewenst. Of je nu al ervaring hebt als monteur of net begint in dit vakgebied, NasWerkt helpt je graag bij het vinden van een uitdagende baan als servicemonteur. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een spannende carrière in de techniek!

Aan de slag als service monteur

Bij NasWerkt begrijpen we dat een goede match tussen jou en de werkgever belangrijk is. Daarom streven we ernaar om jou te plaatsen bij een bedrijf dat aansluit bij jouw vaardigheden en interesses. Onze vacatures voor servicemonteurs in de buitendienst bieden jou de mogelijkheid om je technische kennis en ervaring toe te passen in de praktijk.

Hebben wij op dit moment niet meteen iets voor jou? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er vaak nieuwe servicemonteur banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en ben als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod servicemonteur banen zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde servicemonteurs!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een servicemonteur job die perfect past bij jou vraagt om het leveren van de beste kwaliteit. Dat kun je van NasWerkt verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Wij werken er elke dag hard aan om voor iedereen een passende servicemonteur baan te vinden. Waarom via NasWerkt een vacature vervullen:

  • Altijd een baan bij jou in de buurt;
  • Met of zonder ervaring: wij hebben banen voor iedereen;
  • Banen in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact;
  • Parttime of fulltime banen;
  • Een uitstekend servicemonteur salaris.

Ga direct naar onze vacatures en vind jouw nieuwe baan als servicemonteur!