Home / Techniek vacatures / Installatiemonteur vacatures

Installatiemonteur vacatures

Zoek jij naar de leukste Installatiemonteur vacatures? Dan ben je bij NasWerkt op de juiste plek! Bij ons vind je vacatures bij bedrijven door het hele land en in verschillende vakgebieden, zoals de Techniek, Logistiek of Productie.

Bekijk hieronder het brede aanbod van vacatures voor Installatiemonteur en begin binnenkort met jouw nieuwe rol!

Wat doet een Installatiemonteur?

Een Installatiemonteur houdt zich bezig met het installeren, onderhouden en repareren van verschillende technische systemen, apparatuur en componenten. Eén ding is zeker, het is een afwisselende baan.

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van inspecties en ervoor zorgen dat systemen correct functioneren volgens de geldende normen en voorschriften. Dit kan variëren van het installeren van elektrische bedrading, sanitair en verwarmingssystemen in gebouwen, tot het monteren van machines in industriële omgevingen. Ook kan het zijn dat je mensen van het gas afhaalt. Door mensen van het gas af te helpen, draag je bij aan het verduurzamen van Nederland.

Meestal ben je zelfstandig met je werkbus op pad. Bij afwisselende projecten die groter van omvang zijn, bijvoorbeeld bij zakelijke klanten, kan het zijn dat je met collega-monteurs samenwerkt.

Een Installatie Monteur wordt ook wel cv Monteur of Monteur Installatietechniek genoemd. Dat komt doordat zij vaak gespecialiseerd zijn in cv installaties onderhouden en repareren.

Installatiemonteur worden

Je kunt bij technische bedrijven aan de slag gaan als ervaren Installatiemonteur, maar ook zonder werkervaring. Je wordt dan Leerling Monteur Installatietechniek.

Er zijn verschillende mbo-opleidingen die je kunt volgen voor een goede basis: Installatietechniek, Elektrotechniek of Eerste Monteur. Vaak heb je om veiligheid in je werk te garanderen, een VCA-diploma nodig.

Wat in ieder geval belangrijk is, is dat je Technisch aangelegd bent en een rijbewijs B hebt voor de functie Installatiemonteur. Ook kan je meedenken met de klant en vind je kwaliteit belangrijk.

Vacatures Installatiemonteur

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We kijken samen naar waar jouw talent ligt, waar jij nog in wil groeien en wat jij belangrijk vindt in jouw nieuwe baan. Door het functieprofiel te bekijken én het in kaart brengen van jouw wensen vinden we altijd een baan die helemaal afgestemd is op jou.

Het brede aanbod van de leukste vacatures bij NasWerkt, maakt dat we voor bijna iedereen een passende functie vinden. Of je nou al werkervaring hebt opgedaan of aan de start van jouw carrière staat, een tijdelijke baan zoekt, parttime of fulltime wilt werken. Er zijn altijd mogelijkheden bij ons!

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we constant nieuwe Installatiemonteur banen binnen. Schrijf je vrijblijvend in voor onze job alert en blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod van banen.

Werken als Monteur Installatietechniek

  • Banen door het hele land, dus ook bij jou in de buurt;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben werk voor iedereen;
  • Werken bij een klein of groot bedrijf, in een parttime of fulltime dienstverband;
  • Een tijdelijke baan of vaste baan, met kans op een vast contract;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Bekijk ons aanbod in vacatures en solliciteer direct als Installatiemonteur!