Home / Logistiek vacatures / Planner vacatures

Planner vacatures

Zoek jij naar de leukste Planner vacatures? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij hebben Planner vacatures bij bedrijven overal in het land en in verschillende vakgebieden, zoals de Logistiek, Transport of Productie. Ongeacht jouw wensen: NasWerkt heeft banen voor iedereen.

Bekijk hieronder het diverse aanbod van Planner vacatures en solliciteer direct.

Jouw functie als Planner

Werken als Planner is een leuke baan waarbij je verantwoordelijk neemt voor het opstellen van een efficiënte planning. Er zijn diverse soorten planner vacatures beschikbaar, bijvoorbeeld als Maintenance Planner die verantwoordelijk is voor het inplannen van onderhoudswerkzaamheden, maar ook functies als Transportplanner of Logistiek Planner.

Als planner zorg je voor een optimale planning. Je speelt in op veranderingen in de vraag, beschikbaarheid van personeel en andere factoren die van invloed zijn op de planning. Je onderhoudt nauw contact met andere collega’s om de planning goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat je als Planner nauwkeurig werkt en de gewerkte uren van medewerkers bijhoudt. De meeste Planners kunnen denken aan de volgende taken:

  • Opstellen van een efficiënte planning voor transport, opslag, productie, supply chain of andere logistieke oplossingen;
  • Communicatie met andere afdelingen, zoals productie en magazijn, om de planning af te stemmen en te verbeteren;
  • Monitoren en bijsturen van de planning om vertragingen op te lossen of te voorkomen;
  • Verwerken van gegevens in systemen en rapportages maken;
  • Onderhouden van contacten met klanten, vervoerders en andere betrokken partijen.

Aan de slag met een efficiënte planning

Om als Planner aan de slag te kunnen gaan, is er vaak een technische mbo-opleiding vereist, maar ook planners met andere opleidingsniveaus kunnen in aanmerking komen voor Planner vacatures. Je kunt in ieder geval snel schakelen, prioriteiten stellen en hebt affiniteit met de sector waarin je werkt. Als je relevante werkervaring hebt is dat mooi meegenomen, maar ook zonder ervaring ben je welkom om te solliciteren.

Het ruime aanbod van de nieuwste vacatures maakt dat we voor zo goed als iedereen een passende Planner functie kunnen vinden. Of je nou Senior Planner bent of net aan jouw carrière begint, parttime of fulltime wilt werken. Bij ons vind je altijd de mogelijkheid om te beginnen. We hebben diverse vacatures voor allerlei opleidingsniveaus, maar ook waar je zonder opleiding van start kunt gaan.

Jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt

Het vinden van een Planner job die bij jou past vraagt om het leveren van de juiste kwaliteit. Dat mag je van ons verwachten! Onze gedreven medewerkers gebruiken hiervoor een doelgerichte en persoonlijke aanpak om jouw met een nieuwe baan te matchen.

  • Werken voor nationale of internationale klanten;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • Aan de slag bij een groot of klein bedrijf;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Begeleiding bij het werken aan jouw ontwikkeling.

Wil je werken als Planner en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan naar de beschikbare vacatures en solliciteer op de perfecte baan voor jou!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook: