Home / Logistiek vacatures / Orderpicker vacatures

Orderpicker vacatures

Op zoek naar een leuke baan als Orderpicker? Bekijk dan snel de Orderpicker vacatures van NasWerkt! Bij NasWerkt hebben we een divers aanbod van vacatures waar je snel aan de slag kunt. We hebben functies voor ieder opleidingsniveau en met flexibele werktijden. Solliciteren voor de functie Orderpicker doe je eenvoudig op één van de vacatures of via een open inschrijving.

Vacatures Orderpicker voor iedereen

Waar ga je werken als Orderpicker en wat ga je doen? Als Orderpicker werk je meestal in een magazijn of distributiecentrum. Je verantwoordelijkheden liggen bij het verwerken van binnenkomende en uitgaande orders. Met jouw inzet zorg je er voor dat het logistieke proces vloeiend verloopt. Daarnaast ben je bezig met het controleren van bestellingen, het oplossen van eventuele problemen en het opsporen van afwijkingen. Als Orderpicker ga je veel bewegen, waardoor fysiek sterk zijn een voordeel is.

Werken als Orderpicker betekent een flexibele baan met gezellige collega’s. Sommige opdrachtgevers verwachten dat je flexibel inzetbaar bent, bijvoorbeeld op feestdagen of in de weekenden. Als orderpicker verdien je in 2023 gemiddeld tussen de 12 en 20 euro per uur. Het salaris kan verschillen afhankelijk van jouw eigen ervaring en het bedrijf waarvoor je werkt. Ook toeslagen voor nachtdiensten en ploegendiensten zijn van toepassing.

Op de juiste plek met onze Orderpicker banen

Bij NasWerkt helpen we iedereen, ongeacht je opleidingsniveau. Met minstens een mbo diploma heb je een voordeel, maar dit is geen vereiste. We gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jouw wensen, eisen en ambities liggen. Deze koppelen we met een passende vacature.

Staat er geen Orderpicker vacature voor je tussen? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er regelmatig nieuwe banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en weet als eerste van de nieuwste vacatures, zodat je direct kunt solliciteren.

Naast banen voor orderpickers hebben we functies voor Logistiek Medewerker of Magazijn Medewerker. Bekijk de functies voor Magazijn Medewerker of Logistiek Medewerker. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

De meerwaarde van NasWerkt

De voordelen om via NasWerkt een nieuwe uitdaging aan te gaan:

  • Opties voor vakantiewerk, een tijdelijke baan of vaste baan;
  • Flexibele werktijden;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer nu als Orderpicker!