Home / Logistiek vacatures / Magazijn vacatures

Magazijn vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector? Bij NasWerkt hebben we een breed aanbod aan vacatures voor magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan of een fulltime dienstverband, bij ons vind je de nieuwste magazijnmedewerker vacatures die aansluiten bij jouw wensen!

Welke functies zijn er in het magazijn?

Via ons uitzendbureau kun je bijvoorbeeld werken als magazijnmedewerker. Als magazijnmedewerker ga je aan de slag met een afwisselende baan en ben je een onmisbare schakel in het logistieke proces. Je bent verantwoordelijk voor diverse taken, zoals orders verzamelen voor uitgaande goederen en het verwerken van binnenkomende goederen. Samen met je collega’s zorg je voor het verzendklaar maken van goederen, waarbij je secuur te werk gaat. Bij NasWerkt begrijpen we dat je persoonlijke situatie kan veranderen, daarom zijn er meestal flexibele werktijden die passen bij jouw beschikbaarheid.

Of je nu een ervaren allround magazijnmedewerker bent of juist wilt starten in de logistieke sector, bij ons uitzendbureau hebben we vacatures voor iedereen. We hebben verschillende banen voor allerlei opleidingsniveaus, maar ook waar je zonder specifieke opleiding snel van start kunt gaan. Of je nou parttime of fulltime beschikbaar bent, wij vinden een leuke baan voor jou. Zo kunnen we zeggen dat NasWerkt magazijnmedewerker werk heeft voor iedereen!

Op de juiste plek met onze magazijn vacatures

Bij ons staan jij en je ontwikkeling centraal. We kijken daarom altijd samen naar waar jij naar zoekt in een magazijn baan wanneer je bij ons gaat solliciteren. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe baan? Door het functieprofiel te bekijken én jouw wensen in kaart te brengen, vinden we altijd een baan als magazijnmedewerker die bij jou past.

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij ons uitzendbureau houden we ons aanbod aan vacatures altijd up-to-date. Je kunt regelmatig de nieuwste vacatures voor magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers bij ons vinden. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en weet als eerste van het nieuwe aanbod magazijn vacatures, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Magazijnmedewerker vacatures via NasWerkt

Het vinden van een magazijn job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat kun je van NasWerkt verwachten! Onze doelgerichte en persoonlijke aanpak maakt daarin het verschil. Elke dag werkt ons team er hard aan om de juiste plek te vinden voor de juiste mensen, dus ook voor jouw nieuwe magazijn job. Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Altijd een baan bij jou in de buurt;
  • Aan de slag bij een groot of klein bedrijf;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Kans op een vast contract;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die magazijn medewerker of logistiek medewerker die wij zoeken? Bekijk ons aanbod in vacatures en ga nu aan de slag!