Home / Logistiek vacatures / Logistiek Planner vacatures

Logistiek planner vacatures

Zoek jij naar uitdagende Logistiek Planner vacatures? Bekijk snel het aanbod van NasWerkt! Wij hebben Logistiek Planner vacatures bij diverse werkgevers verspreid over heel Nederland. Waar jij ook naar zoekt: wij hebben voor iedereen geschikte banen.

Solliciteer direct op één van de onderstaande vacatures en wie weet ga jij binnenkort je salaris verdienen als Logistiek Planner!

Jouw taken als Logistiek Planner

Als Logistiek Planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt regelen van transport, het beheren van de voorraad en contact onderhouden met leveranciers. Dit doe je in complexe situaties, waarbij de planning soms dagen geleden begonnen is.

Welke werkzaamheden kun je nog meer verwachten in de functie Logistiek Planner?

  • Het regelen van transport en zorgen dat goederen op de juiste plaats en tijd aankomen;
  • Het aansturen en inplannen van chauffeurs;
  • Vrachtwagens zo efficiënt mogelijk indelen;
  • Het onderhouden van contacten met leveranciers en vervoerders om een efficiënte goederenstroom te creëren;
  • Zoeken naar manieren om processen te verbeteren en kosten te besparen.

Als Logistiek Planner ga je meestal aan de slag bij transportbedrijven of productie- en distributiebedrijven.

Functie eisen Logistiek Planner

Goede beheersing van Nederlands en Engels wordt over het algemeen gevraagd voor Logistiek Planner vacatures. Als je als Internationaal Logistiek planner wilt werken is het beheersen van Engels vereist en meestal ook de voertaal. Een logistieke opleiding is een pre, maar zeker geen vereiste. Met de juiste instelling kun je ook zonder diploma via NasWerkt als Logistiek Planner werken. De functie eisen zijn afhankelijk van de vacature, dus bekijk snel één van de onderstaande vacatures en solliciteer!

Vind de Logistiek Planner vacature die bij jou past

Bij ons staan jouw wensen, eisen en ambities centraal. Samen zullen we kijken naar wat jij zoekt in een Logistiek Planner vacature. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan? Door jouw wensen in kaart te brengen vinden we altijd een Logistiek Planner baan die bij jou past.

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe vacatures binnen voor Logistiek Planners. Schrijf je vrijblijvend in, dan verschijnt die perfecte vacature voor Logistiek Planner vanzelf in je mailbox.

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een Logistiek Planner baan die écht past bij jou, vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat mag je van ons verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Samen werken wij elke dag hard om mensen op de juiste plek te helpen, dus ook voor jouw nieuwe Logistiek Planner baan.

Waarom een nieuwe baan via NasWerkt:

  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris en pensioenopbouw;
  • Eenvoudig solliciteren in 2 minuten;
  • Binnen 1 werkdag een reactie op jouw sollicitatie;
  • Werken bij een klein of groot bedrijf, afhankelijk van jouw wens;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen.

Solliciteer eenvoudig op een vacature Logistiek Planner en vind jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt!