Home / Logistiek vacatures / Logistiek Medewerker vacatures

Logistiek medewerker vacatures

Ben jij op zoek naar de leukste logistiek medewerker vacatures? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons vind je logistiek medewerker vacatures bij werkgevers door heel Nederland en in variërende branches, zoals de productie, logistiek of transport. Waar jij ook naar op zoek bent: wij hebben voor iedereen geschikte banen. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod logistiek medewerker vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière!

Vacatures logistiek medewerker voor iedereen

Ons grote aanbod in de meest uitdagende vacatures, maakt dat we voor bijna iedereen een geschikte logistiek medewerker functie kunnen vinden. Of je nou zoekt naar logistiek teamleider of allround logistiek medewerker vacatures, bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben diverse banen voor allerlei opleidingsniveaus, maar ook waar je zonder diploma snel van start kunt gaan. Zo kunnen we oprecht zeggen dat NasWerkt logistiek medewerker vacatures aanbiedt voor iedereen!

Het werk van logistiek medewerkers

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een enthousiaste logistieke medewerkers die zich willen bezighouden met het optimaliseren van het logistieke proces. Als logistiek medewerker kan je de volgende taken verwachten:

  • Het verzendklaar maken van orders;
  • Het ontvangen van goederen en het verwerken hiervan in het systeem;
  • Het verplaatsen van goederen binnen het magazijn;
  • Het picken van orders;
  • Het laden en lossen van vrachtwagens.

Je zal werken in een team van logistiek medewerkers en verantwoordelijk zijn voor de gehele goederenstroom. Het werk is enorm divers en elke dag brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Je bent in staat om verschillende taken binnen het magazijn uit te voeren. Daarnaast ben je een teamspeler en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken.

Onze opdrachtgevers bieden goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

De werkplek van logistiek medewerkers

Bij een werkplek kun je denken aan een distributiecentrum, productiebedrijf, transportbedrijf, magazijn of groothandel. Wil je liever parttime werken of fulltime, wij vinden logistiek werk dat bij jou past. Onze opdrachtgevers hebben altijd kansen voor nieuwe logistiek medewerkers!

Vind de logistiek medewerker vacature die bij jou past

Bij NasWerkt sta jij als persoon centraal. We kijken altijd samen naar wat jij zoekt in een baan wanneer je bij ons solliciteert. Waar ligt jouw passie, waar wil jij nog in groeien en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe baan? Door jouw wensen te matchen aan een functieprofiel vinden we altijd een logistiek medewerker baan die past bij jou.

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe logistiek medewerker banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod logistiek medewerker banen zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten!

Kwalitatieve logistiek medewerker jobs

Het vinden van een logistiek medewerker job die écht past bij jou vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat kun je van ons verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Ons team werkt er elke dag hard aan om voor iedereen de juiste plek te vinden, dus ook voor jouw nieuwe logistiek medewerker baan. Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Altijd een vacature bij jou in de buurt;
  • Banen voor alle opleidingniveaus;
  • Werken bij een klein of groot bedrijf;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Flexibele of vaste baan.

Bekijk ons aanbod in logistiek medewerker vacatures en ga direct aan de slag!