Home / Logistiek vacatures / Coördinator vacatures

Coördinator vacatures

Ben jij op zoek naar de nieuwste coördinator vacatures? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Bij ons vind je diverse coördinator vacatures in verschillende branches, zoals de logistiek, productie en transport. Wat voor baan jij ook zoekt: wij hebben banen voor iedereen, ongeacht je opleidingsniveau of ervaring. Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod coördinator vacatures en zet de volgende stap in jouw carrière!

Werkzaamheden bij de functie coördinator

Een functie als coördinator kan van alles betekenen. Binnen vrijwel alle branchés bestaan er coördinerende functies, maar bij NasWerkt hebben we voornamelijk coördinator functies in de transport, productie en logistiek. Als coördinator zorg je er over het algemeen voor dat alles op de werkvloer in goede banen geleid wordt. Je geeft leiding aan een team en zorgt dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt. Je houdt je o.a. bezig met planning en aansturing van werknemers.

Bij NasWerkt hebben we regelmatig vacatures beschikbaar voor transport coördinator. De taken van een transport coordinator bestaan uit het stellen van prioriteiten in de planning, het coördineren van het laadproces, het controleren van de transportwerkzaamheden en het oplossen van eventuele problemen. Je werkt nauw samen met teamleiders, chauffeurs en managers.

Welke coördinator vacature past bij jou?

Als coordinator heb je een verantwoordelijke functie, daarom wordt er meestal mbo- werk en -denkniveau gevraagd. Bij NasWerkt hebben we vacatures voor iedereen, dus ook wanneer je geen opleiding hebt afgerond. Of je nou parttime of fulltime wilt werken, er zijn altijd mogelijkheden bij ons als coördinator. Als je een baan zoekt als coördinator ben je bij NasWerkt aan het juiste adres, dus neem contact op over de mogelijkheden!

Staat er geen interessante coördinator vacature tussen? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er vaak nieuwe coördinator banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en krijg via een e-mail alert de nieuwste vacatures in jouw inbox. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde kandidaten!

De meerwaarde van NasWerkt

Bij NasWerkt begeleiden wij jou naar een nieuwe baan. Onze werknemers behandelen jouw sollicitatie en gaan vervolgens het gesprek aan om erachter te komen waar jouw wensen en eisen liggen. Op die manier kijken we of jouw sollicitatie past bij de werkgever of dat er beter passende banen zijn. We vinden altijd een werkgever die past bij jouw wensen! Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Diverse vacatures in uiteenlopende branches;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • Kans op een vaste baan voor 40 uur;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Staat jouw perfecte vacature er tussen? Solliciteer dan direct of neem contact op voor meer informatie!