Home / Logistiek vacatures

Logistiek vacatures

Bij NasWerkt ben je op de juiste plek voor een ruim aanbod in Logistiek vacatures! Je vindt bij ons Logistieke vacatures door heel Nederland, zoals bijvoorbeeld in Wijchen, Veghel en Kerkrade. Of jij nou aan de slag wil als Logistiek Medewerker, Orderpicker of Chauffeur: we hebben Logistiek vacatures voor iedereen. Geef jouw voorkeur aan op het gebied regio, dienstverband en opleidingsniveau, en bekijk de vacatures die passen bij jouw wensen!

Logistieke vacatures voor iedereen

Als we bij NasWerkt zeggen dat we vacatures hebben voor iedereen, dan bedoelen we ook voor jou. Heb je al ervaring in de logistiek en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je op zoek naar jouw eerste baan? Er zijn altijd mogelijkheden binnen onze vacatures in de Logistiek. Ook als je geen opleiding hebt afgerond en je op zoek bent naar Logistiek werk, kan je bij ons terecht voor een leuke baan.

We hebben diverse functies in de volledige Logistieke ketting. Bekijk onze vacatures voor functies als Logistiek Medewerker, Reachtruckchauffeur, Heftruckchauffeur, Magazijnmedewerker of Teamleider.

Op de juiste plek met onze Logistieke vacatures

Bij NasWerkt vinden we persoonlijk contact het belangrijkst. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een Logistieke baan. Door jouw wensen én die van de opdrachtgever te matchen, vinden we altijd de Logistieke baan die écht bij je past. Je hebt keuze uit verschillende bedrijven in zowel grote steden als kleinere steden.

Heb jij jouw droombaan nog niet gevonden? Geen probleem! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe Logistiek vacatures binnen. Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod van Logistieke banen en schrijf je vrijblijvend in bij NasWerkt.

Werken als Logistiek Medewerker?

Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar nieuwe Logistiek Medewerkers. Als Logistiek Medewerker kom je meestal te werken in een magazijn of distributiecentra. In het magazijn heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je gaat bijvoorbeeld orderpicken, orders controleren en orders verplaatsen met een reachtruck. Als Logistiek Medewerker zorg je ervoor dat orders juist en tijdig het magazijn verlaten. Ook kun je denken aan het verpakken van goederen, het laden en lossen van vracht en administratieve taken. Als Logistiek Medewerker op de logistieke afdeling ben je een onmisbare schakel voor jouw bedrijf!

Aan de slag in de Logistieke sector?

Het vinden van een Logistieke job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dit kan je van NasWerkt dan ook verwachten! Onze ervaren medewerkers gaan doelgericht en persoonlijk aan de slag om het verschil te maken. Samen zijn wij iedere dag bezig om de juiste mensen aan de juiste baan te verbinden, dus ook voor jouw nieuwe logistieke job. Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan of vakantiewerk? Ook daarmee kan je terecht bij Naswerkt!

Meer weten of waarom werken in de Logistiek een slimme zet is? Lees deze blog met 5 redenen om te werken in de Logistiek.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan?

  • Logistieke bedrijven in heel Nederland;
  • Parttime of fulltime dienstverband;
  • Banen voor ervaren en onervaren medewerkers;
  • Mogelijkheden bij zowel grote als kleine bedrijven;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, kans op een vast dienstverband en doorgroeimogelijkheden.

Op zoek naar een nieuwe baan in de Logistiek? Solliciteer op een van de Logistieke vacatures of neem contact op en vind jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt!

Benieuwd naar de meest populaire Logistiek vacatures?