Home / Logistiek vacatures

Logistiek vacatures

Bij NasWerkt ben je op de juiste plek voor een ruim aanbod in logistiek vacatures! Je vindt bij ons logistiek vacatures door heel Nederland, zoals bijvoorbeeld in Wijchen, Veghel en Kerkrade. Of jij nou aan de slag wil als Logistiek Medewerker, Orderpicker of Chauffeur: we hebben logistiek vacatures voor allerlei functies. Geef aan wat jouw voorkeur is op gebied van o.a. regio en opleidingsniveau door en bekijk de vacatures die passen bij jouw wensen!

Vacatures logistiek voor iedereen

Als we bij NasWerkt zeggen dat we vacatures in de logistiek hebben voor iedereen, dan bedoelen we ook voor jou. Heb je al ervaring in de logistiek en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je op zoek naar jouw eerste baan? Er zijn altijd mogelijkheden binnen onze vacatures in de logistiek.

Op de juiste plek met onze logistieke banen

Bij NasWerkt vinden we persoonlijk contact het belangrijkst. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een logistieke baan. Door jouw wensen én die van de opdrachtgever te matchen, vinden we altijd de logistieke baan die écht bij je past.

Heb jij jouw droombaan nog niet gevonden? Geen probleem! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe logistiek vacatures binnen. Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod van logistieke banen en schrijf je vrijblijvend in bij NasWerkt.

Kwalitatieve logistieke jobs

Het vinden van een logistieke job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dit kan je van NasWerkt dan ook verwachten! Onze ervaren medewerkers gaan doelgericht en persoonlijk aan de slag om het verschil te maken. Samen zijn wij iedere dag bezig om de juiste mensen aan de juiste baan te verbinden, dus ook voor jouw nieuwe logistieke job.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan?

  • Logistieke jobs in heel Nederland,
  • Banen voor ervaren en onervaren medewerkers,
  • Mogelijkheden bij zowel grote als kleine bedrijven,
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt,

Goede arbeidsvoorwaarden.