Home / Klantenservice vacatures / Klantenservice Medewerker vacatures

Klantenservice medewerker vacatures

Ben jij op zoek naar klantenservice medewerker vacatures? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Wij hebben klantenservice vacatures in allerlei branches, zoals de productie, logistiek of transport. Waar jij ook naar op zoek bent: wij hebben geschikte banen voor iedereen. Bekijk hieronder ons aanbod klantenservice medewerker vacatures en solliciteer direct als klantenservice medewerker!

Jouw werkzaamheden als Klantenservice Medewerker

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die binnenkomen van klanten en leveranciers. Je geeft advies en beantwoordt klantvragen, bijvoorbeeld via e-mail of telefonisch. Je biedt klanten een luisterend oor en bent klantvriendelijk en behulpzaam. Jij bent op de hoogte van de producten en diensten, zodat je samen met de klant de juiste oplossing vindt. Een klantenservice medewerker kan ook te maken krijgen met deze taken:

  • Registreren van gewijzigde of nieuwe klantgegevens in het systeem;
  • Eventueel doorverwijzen van klanten met ingewikkelde vragen naar tweedelijns-specialisten;
  • Rapporteren van bijzonderheden;
  • Binnenkomende e mails afhandelen;
  • Informatie over producten en diensten afhandelen.

Inbound of Outbound Klantenservice Medewerker

Binnen de klantenservice zijn er functies voor inbound callcenter medewerker of outbound callcenter medewerker. Een inbound callcenter medewerker houdt zich bezig met inkomende vragen. Een outbound callcenter medewerker neemt zelf contact op met klanten om in de meeste gevallen producten of diensten te verkopen.

Jouw nieuwe Klantenservice baan

Als medewerker klantenservice heb je een zelfstandige functie waarbij klantgericht werken voorop staat. Het is een uitdagende functie waar geen specifieke opleiding voor nodig is. Het is handig als je verstand hebt van Microsoft Office, maar dit is geen vereiste. Als customer service medewerker geef je klanten uitstekende service, waarbij klantgericht werken belangrijk is.

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we vaak nieuwe klantenservice medewerker vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en weet als eerste van het nieuwste aanbod klantenservice vacatures, zodat je direct kunt solliciteren.

  • Klantenservice medewerker vacatures door heel Nederland;
  • Doorstroommogelijkheden naar manager klantenservice;
  • Van starter tot ervaren: wij hebben banen voor alle niveaus;
  • Persoonlijke begeleiding vanuit NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden om te werken als medewerker klantenservice? Bekijk onze klantenservice vacatures en solliciteer direct!