Home / Klantenservice vacatures

Klantenservice vacatures

Ben jij op zoek naar Klantenservice vacatures die écht voldoen aan jouw wensen? Bij NasWerkt hebben we een ruim aanbod van vacatures door heel Nederland en in verschillende branches, zoals de Logistiek, Commercieel en Administratief.

Wil je aan de slag als Callcenter Medewerker of Klantenservice Medewerker? Dan ben je aan het juiste adres. NasWerkt regelt het voor je!

Wat doet een Klantenservice Medewerker?

Als Klantenservice Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over diensten en producten. Je bent hét aanspreekpunt en beantwoordt vragen. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en klanten op een vriendelijke en professionele manier te woord staat.

Als Klantenservice Medewerker kan je deze werkzaamheden verwachten:

 • Vragen beantwoorden via de telefoon, e-mail en chat;
 • (Nieuwe) klantgegevens verwerken;
 • Diensten afhandelen;
 • Binnenkomende e-mails afhandelen;
 • Klachten registreren.

Complexe vragen die binnenkomen ga je in het systeem eventueel doorverwijzen naar de juiste collega, of naar de Manager Klantenservice.

Klantenservice Medewerker vacatures voor iedereen

Als we bij NasWerkt zeggen dat we Klantenservice Medewerker vacatures hebben voor iedereen, dan bedoelen we ook voor iedereen! Binnen ons netwerk van opdrachtgevers zijn er verschillende mogelijkheden qua opleidingsniveau, ervaring en locaties. Er is geen specifieke opleiding nodig voor het werk als Klantenservice Medewerker, maar het is wel gewenst.

Op de juiste plek met onze Klantenservice banen

Bij NasWerkt kijken we samen met jou naar welke van onze banen het beste bij jou past. Persoonlijk contact staat hierin centraal. Door jouw wensen én die van onze opdrachtgever te matchen helpen we jou aan een Klantenservice-baan die echt bij jou past.

Staat jouw droombaan er nog niet bij? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe vacatures binnen. Blijf op de hoogte van ons nieuwe aanbod van Klantenservice-banen en schrijf je vrijblijvend in bij NasWerkt.

Jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt

Het vinden van een Klantenservice-job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Samen werken wij elke dag hard om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

Bij ons uitzendbureau krijg je persoonlijke begeleiding naar het werken als Medewerker Klantenservice. Ook bieden wij doorgroeimogelijkheden binnen onze opdrachtgevers. Benieuwd naar het gemiddelde salaris of naar wat jij gaat verdienen? Neem contact op met onze medewerkers.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan:

 • Klantenservice Medewerker jobs in heel Nederland;
 • Banen voor starters en ervaren medewerkers;
 • Fulltime of parttime banen;
 • Mogelijkheden voor hybride werken vanuit huis;
 • Mogelijkheden bij zowel grote als kleine bedrijven;
 • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt.

Wil jij werken als Klantenservice Medewerker? Solliciteer dan op onze Klantenservice vacatures!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook: