Home / Juridische vacatures / Juridisch Medewerker vacatures

Juridisch medewerker vacatures

Welkom bij NasWerkt, dé specialist in het bemiddelen van juridisch personeel! Op zoek naar juridisch medewerker vacatures? Wij hebben een breed aanbod in het openbaar bestuur, sociale zekerheid en zakelijke dienstverlening. Wat voor baan jij ook zoekt: wij hebben altijd een geschikte baan voor jou. Bekijk hieronder het actuele aanbod juridisch medewerker vacatures en solliciteer direct!

Aan de slag met juridische vraagstukken

Als juridisch medewerker ondersteun je bij juridische vraagstukken en administratieve taken. Je werkt parttime of fulltime en vervult verschillende taken, zoals het opstellen van juridische documenten, onderzoek en dossierbeheer. Samen met juridisch medewerkers, juristen en beleidsmedewerkers bied je juridische hulp aan cliënten of organisaties. Een diploma in de rechten is vaak vereist, maar sommige functies zijn ook toegankelijk zonder diploma. Soms bieden opdrachtgevers een extra opleiding aan.

Bij NasWerkt hebben we regelmatig juridische vacatures voor functies als juridisch medewerker, juridisch administratief medewerker, juridisch medewerker zakelijke dienstverlening of juridisch beleidsmedewerker. Ambitie om te werken bij overheidsorganisaties? Ga dan aan de slag als juridisch medewerker openbaar bestuur. Als parttime of fulltime juridisch medewerker verdien je een mooi salaris en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Ontwikkel nieuwe vaardigheden als juridisch medewerker

Welke vaardigheden ontwikkel ik als juridisch medewerker? Met een baan als juridisch medewerker werk je aan je klantgerichtheid, oog voor detail en resultaatgerichtheid. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden als juridisch onderzoek doen, analytisch denken, gestructureerd werken, procesbeheer en in een team werken.

Het brede aanbod vacatures maakt dat we voor bijna iedereen een passende juridisch medewerker functie kunnen vinden. Of je nou een mbo, hbo of universitair diploma hebt, bij ons zijn er altijd mogelijkheden als juridisch medewerker. Benieuwd wat je gaat verdienen? Neem dan contact met ons op!

Juridisch medewerker banen voor iedereen

NasWerkt helpt mensen aan een passende baan, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten! Bij ons staan jouw wensen en eisen centraal, daarom kijken we altijd eerst naar wat jij zoekt in een juridisch medewerker baan. De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil.

Staat de soort vacature waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er constant nieuwe juridisch medewerker banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod juridisch medewerker banen, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

De voordelen van NasWerkt

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt een vacature te vervullen:

  • Kans op een vast contract;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen.
  • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact.
  • Samen kijken naar jouw wensen, eisen en ambities;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden of voor wie je gaat werken? Neem dan contact op of reageer op een van de onderstaande vacatures!