Cover afbeelding voor
Home / Interne vacatures

Interne vacatures bij NasWerkt

Portret afbeelding van Algemeen contactblok

Jouw toekomstige collega’s spreken?

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Mailen of bel (024) 373 64 15

Werken bij NasWerkt

Werken bij NasWerkt betekent werken in een organisatie vol snelheid, uitdaging én gezelligheid. Je hoeft bij ons geen stropdassen en maatpakken te verwachten. Ook ingewikkeld gedoe is niks voor ons. Onze focus ligt op persoonlijk en goed contact met onze klanten en kandidaten. Samen helpen we hen hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren!

Onze medewerkers zijn jong en gedreven, met een frisse blik op de wereld. We werken hard en dat is te zien aan de groei van NasWerkt. Daarom zoeken we enthousiaste en ambitieuze collega’s ter uitbreiding van onze teams. Groei jij met ons mee?

Waarom werken bij NasWerkt?

Behalve een baan vol uitdaging en gezelligheid, biedt werken bij NasWerkt nog meer voordelen!

Cover voor

Margot | Intercedent bij NasWerkt:

“Vanaf het eerste moment dat ik kennismaakte bij NasWerkt voelde het goed. Op het werk vind ik het belangrijk dat er een fijne sfeer is, je gewaardeerd wordt en dat je doorgroeimogelijkheden hebt. NasWerkt voldoet hierin aan mijn wensen en er zijn dan ook weinig dagen dat ik niet met een lach op mijn gezicht naar het werk ga.

Met hard werken in een gezellig team (aangevuld met veel humor) vliegen de dagen voorbij. Voor je het weet zitten we weer samen op het terras om het weekend in te luiden en dat voelt elke week als een cadeautje!”