NasWerkt sfeerfoto collega lachend achter bureau
Home / Ik ben werkgever / Zo werven wij kandidaten

Zo werven wij kandidaten

Portret afbeelding van Zo werven wij kandidaten

Vragen over onze werving?

Neem contact op en we helpen je graag vrijblijvend!

Mailen of bel (024_3736415

Vind jouw personeel via NasWerkt

Iedere dag werken we bij NasWerkt aan de juiste match tussen kandidaten en onze opdrachtgevers. Dat is tegenwoordig al veel meer dan een vacature online zetten. NasWerkt zet verschillende (online) middelen in om de juiste match voor je te maken. We laten je graag zien wat NasWerkt doet om de beste kandidaten te werven.

Jobboards

Jobboards zijn partijen die via derde partijen vacatures verzamelen en aanbieden. Deze platformen zijn vaak een startpunt van werkzoekenden. Bij de bekende jobboards wordt vaak met advertentiemodellen gewerkt. Bij NasWerkt zorgen wij ervoor dat ook jouw vacatures bij de juiste kandidaten zichtbaar worden. Daarvoor werkt NasWerkt samen met grote, kleine en niche-jobboards.

NasWerkt sfeerfoto collega's in gesprek 3
Cover voor

Werkenbij websites

De eerste indruk is essentieel. Ook voor jouw nieuwe collega’s. NasWerkt biedt daarom haar opdrachtgevers de mogelijkheid om een werkenbij-website te ontwikkelen. Deze website maken we geheel in de stijl van jouw organisatie, zodat kandidaten direct al jouw mogelijkheden zien. NasWerkt verzorgt het beheer van je werkenbij-website. Alle inkomende sollicitaties en vragen komen bij NasWerkt binnen en worden behandeld zoals je gewend bent.

Meer over werkenbij-websites

Social Media

Iedereen bezoekt dagelijks social media kanalen. Deze zijn namelijk zeer geschikt om je vacatures onder de aandacht te brengen. LinkedIn, Facebook of Instagram: door de juiste doelgroeptargetting weet NasWerkt de juiste kandidaten naar jouw vacatures te trekken. De inzet van social media doet NasWerkt op grote en kleine schaal. Daarbij maakt NasWerkt gebruik van verschillende advertentiemogelijkheden op deze social media.

E-mail campagnes

Direct onder de aandacht bij een groot aantal kandidaten? NasWerkt heeft een groot bestand aan beschikbare kandidaten die we gebruiken om de juiste match te vinden voor jouw vacatures. Met de juiste selecties van kandidaten benadert NasWerkt een doelgroep die gemotiveerd is om op je vacature te solliciteren. Dit versnelt het wervingsproces waardoor je snel kunt rekenen op nieuwe krachten. Jij profiteert van ons bereik!

NasWerkt sfeerfoto collega's in gesprek 2

We helpen je graag op de manier die bij je past!

Bekijk onze diensten


Vragen? Neem contact op!

NasWerkt heeft 6 vestigingen in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. Wil je versterking voor je team of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

NasWerkt vestiging DenBosch pand voorgevel

NasWerkt Den Bosch

Stationsplein 91

5211 BM Den Bosch

(073) 523 67 15

Kaart / Route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route
NasWerkt vestiging Eindhoven pand voorgevel

NasWerkt Eindhoven

Wal 1

5611 GE Eindhoven

(040) 720 07 05

Kaart/route
NasWerkt vestiging Oisterwijk pand voorgevel

NasWerkt Oisterwijk

Burgemeester Verwielstraat 3A

5061 JA Oisterwijk

(013) 521 96 15

Kaart/route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Waalwijk

Grotestraat 258

5142 CC Waalwijk

(0416) 675 130

Neem contact op
contract icoon
73% groeit door
naar een vaste baan
medewerker icoon
12.000+ mensen
aan een baan geholpen
telefoon icoon
24 uur per dag bereikbaar
voor flexwerkers en opdrachtgevers