Jobboards

Jobboards zijn partijen die via derde partijen vacatures verzamelen en aanbieden. Deze platformen zijn vaak een startpunt van werkzoekenden. Bij de bekende jobboards wordt vaak met advertentiemodellen gewerkt. Bij Naswerkt zorgen wij ervoor dat ook uw vacatures bij de juiste kandidaten zichtbaar worden. Daarvoor werkt Naswerkt samen met grote, kleine en niche-jobboards.

Werkenbij websites

De eerste indruk is essentieel. Ook voor uw nieuwe collega’s. Naswerkt biedt daarom haar opdrachtgevers de mogelijkheid om een werkenbij-website te ontwikkelen. Geheel in de stijl van uw organisatie. Zodat kandidaten direct alle mogelijkheden zien van uw organisatie. Naswerkt verzorgt het beheer van uw werkenbij-website. Alle inkomende sollicitaties en vragen komen bij Naswerkt binnen en worden behandeld zoals u gewend bent.

Social Media

Iedereen bezoekt dagelijks social media kanalen. Deze social media kanalen zijn zeer geschikt om uw vacatures onder de aandacht te brengen. LinkedIn, Facebook of Instagram. Door de juiste doelgroeptargetting weet Naswerkt de juiste kandidaten naar uw vacatures te trekken. De inzet van social media doet Naswerkt op grote en kleine schaal. Daarbij maakt Naswerkt gebruik van verschillende advertentie mogelijkheden op deze social media.

Email campagnes

Direct onder de aandacht bij een groot aantal kandidaten? Naswerkt heeft een groot bestand aan beschikbare kandidaten. Door de juiste selecties van kandidaten benadert Naswerkt een doelgroep die gemotiveerd is om op uw vacature te solliciteren.

Nieuw of tijdelijk personeel nodig? Naswerkt heeft voor al uw personeelsvragen een oplossing. Dagelijks werkt Naswerkt aan de juiste match.
Geïnteresseerd naar wat Naswerkt voor u kan betekenen? Neem direct contact op.

Naswerkt Nijmegen
Telefoon: 024 373 64 15
E-mail: nijmegen@naswerkt.nl

Naswerkt Den Bosch
Telefoon: 073 523 67 15
E-mail: denbosch@naswerkt.nl

73% groeit door naar een
vaste baan

12.123+ mensen aan een
baan geholpen

24 uur per dag bereikbaar voor flexwerkers en opdrachtgevers