werkenbij site voor vacatures
Home / Ik ben werkgever / Eigen werkenbij-website

Een eigen vacaturesite, voor jouw bedrijf

Portret afbeelding van Algemeen contactblok

Heb je vragen over werkenbij-sites?

We beantwoorden deze graag!

Mailen of bel (024) 373 64 15

Een eigen werkenbij-website

NasWerkt biedt passende oplossingen om je zo snel mogelijk van kwalitatieve werknemers te voorzien wanneer je met regelmaat zoekt naar nieuw personeel. Eén van die oplossingen is het inrichten van een vacaturesite voor jouw bedrijf. Hiermee presenteren we jouw vacatures in de stijl van jouw organisatie. Je bedrijfscommunicatie is anders dan de communicatie aan nieuwe kandidaten. Het ontwikkelen en bijhouden van werkenbij-websites wordt vaak als extra werk gezien. Toch weten wij uit ervaring dat het bijdraagt aan kwalitatieve werknemers. NasWerkt verzorgt het gehele beheer en onderhoud van de werkenbij-website. Sollicitanten worden bij het solliciteren gewezen op het feit dat hun sollicitatie wordt behandeld door NasWerkt. Zo heb jij geen omkijken naar de werkenbij-website, maar wel de juiste kandidaten.

Vergroot de zichtbaarheid van jouw vacatures

Je vacatures worden buiten de werkenbij-website ook onder de aandacht gebracht op alle jobboards waarmee NasWerkt samenwerkt.

Door het plaatsen van je vacatures op de jobboards wordt de zichtbaarheid van de vacatures vergroot. De naamsbekendheid van je bedrijf wordt daarmee indirect vergroot. Zo voelen nieuwe kandidaten zich sneller aangetrokken tot jouw vacatures.

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd of een werkenbij-website past bij jouw bedrijf? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Neem contact op met een van onze vestigingen voor de mogelijkheden.

werken bij de leeuw metalen

De Leeuw Metalen is een specialist in metaal-recycling

Werkenbijdeleeuw.nl
werkenbij site derks

Derks GWW is een bedrijf actief in de GWW sector

Werkenbijderks.nl

Interesse in een eigen werkenbij-site?