Naswerkt biedt passende oplossingen wanneer u met regelmaat zoekt naar nieuw personeel. Om u zo snel mogelijk van kwalitatieve werknemers te voorzien. Eén van die oplossingen is het inrichten van een vacaturesite voor uw bedrijf. Hiermee presenteren we uw vacatures in de stijl van uw organisatie. Uw bedrijfscommunicatie is anders dan de communicatie aan nieuwe kandidaten. Het ontwikkelen en bijhouden van werkenbij-websites wordt vaak als extra werk gezien. Toch weten wij uit ervaring dat het bijdraagt aan kwalitatieve werknemers. Naswerkt verzorgt het gehele beheer en onderhoud van uw werkenbij-website. Sollicitanten worden bij het solliciteren gewezen dat hun sollicitatie wordt behandelt door Naswerkt. Daarmee heeft u geen omkijken naar uw werkenbij-website.

Zichtbaarheid van uw vacatures
Uw vacatures worden buiten de werkenbij-website verder onder de aandacht gebracht op alle jobboards waarmee Naswerkt samenwerkt.
Door het plaatsen van uw vacatures op de jobboards wordt de zichtbaarheid ervan vergroot. De naamsbekendheid van uw bedrijf wordt daarmee indirect vergroot. Waarmee nieuwe kandidaten zich aangetrokken voelen tot uw vacatures.

Vraag naar de mogelijkheden
Benieuwd of een werkenbij-website past bij uw bedrijf? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Neem contact op met een van onze vestigingen voor de mogelijkheden.