Home / HR vacatures

HR vacatures

Ben jij op zoek naar HR-vacatures in jouw regio? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Wij hebben HR-vacatures bij bedrijven door heel Nederland en in verschillende branches, zoals de transport, logistiek of productie. Of je nu aan de slag wil als HR-medewerker, HR-manager of een andere functie in het HR-vakgebied: NasWerkt heeft banen voor iedereen. Bekijk hieronder het actuele aanbod HR-vacatures en solliciteer eenvoudig!

HR vacatures bij NasWerkt

De HR-afdeling (Human Resources) is verantwoordelijk voor het creëren en behouden van tevreden werknemers en een gezonde bedrijfscultuur. Er zijn diverse HR-functies, zoals Corporate Recruiter, HR-adviseur, HR-manager of HR-medewerker of HR-assistent. Of je nou enige werkervaring hebt of aan het begin van jouw carrière staat, er zijn altijd mogelijkheden bij NasWerkt. We hebben banen bij verschillende opdrachtgevers waar je zonder diploma aan de slag kunt. Bekijk hieronder het aanbod en vind de vacature die bij jou past!

Werken in Human Resources

Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een HR baan. Waar liggen jouw talenten, wat wil je graag leren en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe HR-baan? Door jouw wensen, eisen en ambities in kaart te brengen, vinden we altijd de baan die bij jou past.

Vind je op dit moment nog geen vacature die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe HR-vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod HR banen. Wij zijn altijd op zoek naar HR-professionals!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een HR job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten! De persoonlijke begeleiding van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Samen werken wij elke dag hard om onze kandidaten op de juiste plek te krijgen, dus ook voor alle HR-professionals.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan?

  • Kans op een vast dienstverband;
  • Parttime of fulltime banen;
  • Doorgroeimogelijkheden naar HR-manager;
  • Budget voor jouw ontwikkeling;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Expert in bemiddelen van HR-professionals.

Werken in de HR? Bekijk onze HR-vacatures en solliciteer eenvoudig binnen 2 minuten!