Home / Commerciële vacatures / Verkoopmedewerker Bakkerij vacatures

Verkoopmedewerker bakkerij vacatures

Ben jij op zoek naar passende Verkoopmedewerker Bakkerij vacatures? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Bij NasWerkt vind je functies bij werkgevers in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg en de rest van Nederland – in variërende vakgebieden. Wat jij ook zoekt: NasWerkt heeft voor iedereen geschikte banen.

Bekijk hieronder het brede aanbod van vacatures en solliciteer!

Wat ga je doen als Verkoopmedewerker?

Brood bakken? Komt voor de bakker! Vers brood wordt in de bakkerij afgebakken, jij verkoopt het vervolgens aan klanten die zin hebben in versgebakken lekkernijen!

Naast versgebakken brood, verkopen de meeste bakkerijen zelfgemaakt banket. De banketbakker maakt dagelijks met verse ingrediënten de lekkerste bakkerswaren.

Met jouw passie voor versgebakken lekkernijen zorg je ervoor dat de schappen in de bakkerswinkel gevuld worden met deze verse producten gemaakt met simpele ingrediënten. Je verkoopt heerlijke broodjes en banket. Als een ware gastvrouw/heer laat je klanten helemaal thuis voelen in de bakkerij. Naast verkopen, snijd je brood en houd je de werkplek schoon.

Ben je bakker of volg je een bbl opleiding omdat je ervan droomt dat je een eigen bakkerij hebt? Kijk ook eens bij onze vacatures voor bakker.

Waar kun je aan de slag als Verkoopmedewerker Bakkerij?

Je kunt werken voor een familiebedrijf bij jou in de buurt, een nieuwe bakkerij in een tankstation of bij een grote ambachtelijke bakkerij. Of zelfs bij een bakkerij bij de grootste supermarktketen. De keuze ligt bij jou! We hebben vacatures in heel Nederland.

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we vaak nieuwe banen binnen. Schrijf je in voor onze job alert en weet als eerste van het nieuwste aanbod van banen, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Wat wordt er van jou verwacht en wat krijg je ervoor terug?

  1. Je bent sociaal en klantgericht – klant staat centraal. Je wordt ten slotte een ware gastvrouw/heer;
  2. In een bakkerij is het zowel in de ochtend als begin van de middag, vaak erg druk. Meestal hoort werken in het weekend bij de functie. In ruil daarvoor krijg je een heerlijke baan met afwisselend werk, want iedere klant is anders! En natuurlijk nieuwe collega’s in een vaak klein, maar hecht team;
  3. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en doorgroeimogelijkheden.

Ons aanbod van vacatures Verkoopmedewerker Bakkerswinkel

Het diverse aanbod van de nieuwste vacatures zoals Verkoopmedewerker Bakkerij bij NasWerkt, maakt dat we voor bijna iedereen een geschikte functie vinden. Of je nou al senior bent of net aan jouw carrière begint, een bijbaan zoekt, parttime of fulltime wilt werken.

Bij ons staan jij en je ontwikkeling centraal. We kijken daarom altijd samen naar waar jij naar zoekt in een baan wanneer je bij ons komt solliciteren. Waar ligt jouw talent, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan? Door te luisteren naar waar jij echt naar op zoek bent, vinden we altijd een baan die goed bij jou past.

Vind jouw nieuwe uitdaging via NasWerkt

Het diverse aanbod van de nieuwste vacatures zoals Verkoopmedewerker Bakkerij bij NasWerkt, maakt dat we voor bijna iedereen een geschikte functie vinden. Of je nou al senior bent of net aan jouw carrière begint, parttime of fulltime wilt werken. Bij ons vind je altijd de mogelijkheid om te beginnen. Het vinden van een baan die écht bij jou past, dat regelen wij!

  • Met ons grote netwerk vinden we altijd een uitdaging dichtbij huis;
  • Banen voor alle niveaus: van starter tot ervaren;
  • Wanneer je via ons werkt maak je altijd kans op een vaste baan, met een vast contract bij je werkgever;
  • Uitdagende vacatures bij zowel grote bedrijven als lokale opdrachtgevers;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Bekijk onze vacatures voor Verkoopmedewerker Bakkerij en solliciteer!