Home / Commerciële vacatures / Intercedent vacatures

Intercedent vacatures

Aan de slag als Intercedent bij NasWerkt? Wordt onderdeel van ons gezellige team en groei met ons mee! Bij NasWerkt hebben we diverse Intercedent vacatures beschikbaar voor alle niveaus. Of je nou wel of geen ervaring hebt, parttime of fulltime wilt werken, bij NasWerkt kan je altijd aan de slag als Junior Intercedent, Intercedent of Senior Intercedent.

Ben jij een matchmaker pur sang en help jij graag mensen? Reageer dan op een van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons vriendenteam!

Wat kun je verwachten in jouw functie?

Als Intercedent zorg je dat de juiste kandidaten en klanten elkaar vinden. Het is een veelzijdige baan waarbij je bemiddelt tussen werkzoekenden en organisaties die vacatures open hebben staan. Je voert intakegesprekken met werkzoekenden en helpt hun aan een nieuwe baan. Daarnaast onderhoud je contact met klanten. Je zoekt actief naar de juiste match voor hun vacatures, maakt prijsafspraken, houd evaluatiegesprekken en fungeert als sparringpartner en consulent. Je weet net zo makkelijk nieuwe klanten aan je te binden als nieuwe kandidaten. Daarnaast heb je administratieve hebt zoals contracten opstellen.

Het is een functie waarin je al snel veel verantwoordelijkheden krijgt en echt iets kan betekenen voor werkzoekenden. Je werkt samen met mensen van de sales afdeling. Een Accountmanager of Sales Intercedent (Consultant) is vooral bezig met het werven van nieuwe klanten waar jij nieuwe kandidaten kan gaan plaatsen.

Als Intercedent werk je op kantoortijden in een van onze vestigingen en leert alles over de wet- en regelgeving rondom de uitzendbranche. Voor een functie als Intercedent is hbo- werk- en -denkniveau en een hbo diploma wenselijk, maar met werkervaring kom je ook in aanmerking. Een achtergrond in commerciële economie, hrm, communicatie of bedrijfskunde geeft je een voorsprong, maar is geen vereiste. Lijkt dit jou wat? Kom als Intercedent werken bij NasWerkt en geniet van uitstekende arbeidsvoorwaarden en gezelligheid!

Een intercedent baan die bij jou past

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar waar jij naar zoekt in een intercedent baan wanneer je bij ons solliciteert. Waar ligt jouw passie, waar wil jij nog in groeien en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan? Door jouw profiel te bekijken en wensen in kaart te brengen vinden we altijd een intercedent baan die het beste bij jou past.

Staat de soort vacature waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er vaak nieuwe intercedent banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod Intercedent banen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Waarom werken als intercedent bij NasWerkt?

NasWerkt helpt werkzoekenden aan een passende baan door persoonlijk en doelgericht te werk te gaan. Onze medewerkers werken elke dag hard om de juiste plek te vinden voor de juiste mensen. Waarom werken bij NasWerkt?

  • Parttime en fulltime banen;
  • Een gezellig en hecht team;
  • Regelmatig teamuitjes;
  • Doorgroeimogelijkheden naar Senior Intercedent, Vestigingsmanager of andere functies;
  • Continu blijven ontwikkelen in jouw functie;
  • Een uitstekend bruto maandsalaris afhankelijk van jouw ervaring en opleiding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij communicatief vaardig en voel je je thuis in een dynamische omgeving? Kom dan werken als Intercedent bij NasWerkt!