Home / Commerciële vacatures / Commercieel Medewerker vacatures

Commercieel medewerker vacatures

Welkom bij NasWerkt, dé plek om een uitdagende baan als commercieel medewerker te vinden! Als commercieel medewerker, zowel op de binnendienst als de buitendienst, ben jij onmisbaar voor de sales afdeling. Bekijk hier onze commercieel medewerker vacatures en solliciteer direct.

Vacatures commercieel medewerker binnendienst voor iedereen

Als commercieel medewerker heb je verschillende taken, waardoor geen dag hetzelfde is. Je houdt contact met klanten en potentiële klanten, zowel via e-mail als telefonisch. Daarnaast kun je denken aan het promoten van producten of diensten en het analyseren van verkoopresultaten. Je ondersteunt de afdeling sales met administratieve taken, zoals het verwerken van offertes en orders. Klanten weet jij te informeren op een professionele, klantvriendelijke manier. Als medewerker sales in de buitendienst ga je klanten bezoeken om relaties te onderhouden of verkoopgesprekken te voeren. Je bent commercieel ingesteld en weet met jouw zakelijke dienstverlening relaties met klanten te versterken.

Met jouw commerciële instelling, kun je via NasWerkt een vaste baan vinden als commercieel medewerker binnendienst of buitendienst. We zoeken voornamelijk mensen met een mbo diploma, hbo diploma of commerciële economie bachelor, maar ook zonder opleiding kan je bij ons solliciteren. Onze vacatures voor commercieel medewerkers zijn veelzijdig en bieden volop doorgroeimogelijkheden!

Op de juiste plek met onze commercieel medewerker banen

Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar waar jij naar zoekt in een commercieel medewerker baan wanneer je bij ons komt solliciteren. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan? Door te kijken naar het profiel van de functie én het in kaart brengen van jouw wensen vinden we altijd een commercieel medewerker baan die helemaal voor jou lijkt gemaakt.

Hebben wij op dit moment niet meteen iets voor jou? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er regelmatig nieuwe commercieel medewerker banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en weet als eerste van het nieuwe aanbod commercieel medewerker banen zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven kandidaten!

Ben jij commercieel ingesteld?

Het vinden van een commercieel medewerker job die écht past bij jou vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat kun je van ons verwachten! Onze gedreven medewerkers gebruiken hiervoor een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Elke dag werken wij er samen hard aan om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, dus ook voor jouw nieuwe commercieel medewerker job. Waarom bij ons een vacature vervullen:

  • Met ons aanbod vinden we altijd een vacature bij jou in de buurt;
  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • 40 uur of minder;
  • Vacatures voor commercieel medewerker buitendienst of binnendienst;
  • Werken bij een nationale of internationale organisatie.

Wil jij een nieuwe uitdaging als commercieel medewerker aangaan? Bekijk dan snel onze commercieel medewerker vacatures en solliciteer!