Home / Commerciële vacatures

Commerciële vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de commerciële sector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig commerciële vacatures beschikbaar, waaronder die voor accountmanager, verkoper, commercieel medewerker binnendienst en commercieel medewerker buitendienst. Bekijk ons aanbod commerciële vacatures en solliciteer!

Commerciele vacatures voor iedereen

De taken van een commercieel medewerker bestaan meestal uit het vinden en benaderen van potentiële klanten. Dit kan zowel in de binnendienst als in de buitendienst zijn. Als commercieel medewerker in de binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die contact opnemen met bijvoorbeeld het contact center. Jij zorgt ervoor dat zij de juiste producten of diensten aangeboden krijgen en dat zij tevreden klanten blijven.

In de buitendienst ga jij de deur uit om potentiële klanten te bezoeken. Jij bent klantgericht en weet precies hoe je deze klanten kunt overtuigen van jouw producten of diensten. Om te kunnen werken als commercieel medewerker heb je in de meeste gevallen minstens een afgeronde mbo-opleiding nodig. Dit is niet altijd een vereiste. Je kunt ook zonder diploma bij ons terecht voor commercieel medewerker vacatures! Neem contact op om te kijken wat NasWerkt voor jou kan betekenen.

Op de juiste plek met onze commercieel medewerker vacatures

Als commercieel medewerker gevonden worden voor de perfecte vacature kan soms lastig zijn. Wij kunnen jou hierbij helpen! Wij hebben namelijk diverse commerciële vacatures beschikbaar, in regio’s als Noord-Brabant en Gelderland.

Een commerciële instelling is belangrijk in de commerciële sector. Wij zoeken dan ook naar kandidaten die commercieel ingesteld zijn. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Bekijk dan onze openstaande commercieel medewerker vacatures en solliciteer direct!

Staat jouw ideale baan er nog niet bij? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe commerciële vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod commerciële banen.

De beste commerciële jobs

Het vinden van een commerciële job die écht bij jou past vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Samen werken wij elke dag hard om een baan te vinden die echt bij jou past, dus ook voor jouw nieuwe commerciële job.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan?

  • Een leuke baan in de zakelijke dienstverlening;
  • Parttime of fulltime dienstverband;
  • Banen voor commerciële starters en ervaren medewerkers;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij een nieuwe uitdaging in de commercie aangaan? Bekijk dan snel onze commerciële vacatures en solliciteer! Wij kijken uit naar jouw inzet en enthousiasme.

Benieuwd naar de meest populaire Commerciële vacatures?