Werken bij een callcenter?

NasWerkt heeft een uitgebreid aanbod aan callcenter vacatures. De werkzaamheden die horen bij het werk in een callcenter zijn heel erg verschillend. Als medewerker van een callcenter ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende oproepen van bedrijven, maar ook ga je bedrijven bellen om een aanbieding te doen van een bepaalde dienst. Lijkt het jou leuk om in een callcenter te werken? Bekijk het leuke aanbod callcenter vacatures van NasWerkt, solliciteer direct als jouw ideale vacature ertussen zit! Ook voor mensen die op zoek zijn naar vacatures zonder diploma, zitten er leuke vacatures tussen het aanbod.

Callcenter vacatures Nijmegen, Tilburg, Den Bosch

Ben jij op zoek naar een baan bij een callcenter of als telefonisch medewerker? Dan ben je bij NasWerkt op het juiste adres. Ons uitzendbureau heeft vestigingen in Nijmegen, Tilburg en Den Bosch. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd met verschillende callcenter werkgevers die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe callcenter medewerkers. NasWerkt is heel erg secuur in het uitbreiden van het netwerk van bedrijven die op zoek is naar nieuw personeel. Dit doen wij omdat we voor de werkzoekende alleen vacatures willen hebben waar ze uitzicht hebben om een vast contract te krijgen. Onze medewerkers gaan tot het uiterste om voor jou om de beste match te vinden, waarbij wij jouw belang voorop stellen bij het vinden van een geschikte callcenter vacature.

Blijf op de hoogte van de nieuwste callcenter vacatures

Staat jouw ideale callcenter vacature er op dit moment niet tussen? Niet getreurd! NasWerkt heeft een uitgebreid netwerk aan callcenter werkgevers, waardoor er regelmatig nieuwe callcenter vacatures op onze website komen te staan. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan online in, zodat we jou als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuwe callcenter vacatures. Wil je meer informatie over hoe wij jou het beste kunnen helpen om een leuke baan te vinden? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een callcenter medewerker?

Heb jij zelf als callcenter werkgever callcenter vacatures openstaan? Bij NasWerkt kun je als bedrijf vacatures plaatsen. Wij zorgen ervoor dat we op basis van jouw vacature geschikte callcenter medewerkers vinden! Mocht je vragen hebben over onze diensten kun je contact met ons opnemen.

Heb je een vraag?

Naswerkt Uitzendbureau – Payroll – Werving & Selectie

Vestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Tilburg.