Cover afbeelding voor
Home / Callcenter vacatures

Naswerkt heeft de leukste callcenter vacatures voor jou!

Werken bij een callcenter?

NasWerkt heeft een uitgebreid aanbod aan callcenter vacatures. De werkzaamheden die horen bij het werk in een callcenter zijn erg verschillend. Als medewerker van een callcenter ben jij verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende oproepen van bedrijven, maar ook ga je bedrijven bellen om een aanbieding te doen van een bepaalde dienst. Lijkt het jou leuk om in een callcenter te werken? Bekijk het leuke aanbod callcenter vacatures van NasWerkt en solliciteer direct als jouw ideale vacature ertussen zit. Ook voor mensen die op zoek zijn naar vacatures zonder diploma, zitten er leuke functies tussen.

Callcenter vacatures Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch

Ben jij op zoek naar een baan bij een callcenter of als telefonisch medewerker? Dan ben je bij NasWerkt op het juiste adres. Ons uitzendbureau heeft vestigingen in Gelderland en Noord-Brabant. Wij hebben in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd met verschillende callcenterwerkgevers, die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe callcenter medewerkers. NasWerkt is heel erg secuur in het uitbreiden van het netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar nieuw personeel. Dit doen wij omdat we voor de werkzoekenden alleen vacatures willen hebben waar ze uitzicht hebben om een vast contract te krijgen. Onze medewerkers gaan tot het uiterste om voor jou om de beste match te vinden, waarbij wij jouw belang voorop stellen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste callcenter vacatures

Staat jouw ideale callcenter vacature er op dit moment niet tussen? Niet getreurd! NasWerkt heeft een uitgebreid netwerk aan callcenter werkgevers, waardoor regelmatig nieuwe callcenter vacatures op onze website komen te staan. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Schrijf je dan online in, zodat we jou als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuwe callcenter vacatures. Wil je meer informatie over hoe wij jou het beste kunnen helpen om een leuke baan te vinden? Neem dan contact met ons op.

Op zoek naar een callcenter medewerker?

Heb jij zelf als callcenterwerkgever callcenter vacatures openstaan? Bij NasWerkt kun je als bedrijf vacatures plaatsen. Wij zorgen ervoor dat we op basis van jouw vacature geschikte callcenter medewerkers vinden, Mocht je vragen hebben over onze diensten, neem dan contact met ons op.