Home / Administratieve vacatures / Administratief Medewerker vacatures

Administratief Medewerker vacatures

Zoek jij een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Wij hebben administratieve vacatures bij opdrachtgevers door heel Nederland en in allerlei branches, zoals de Logistiek, Transport of Productie. Ongeacht jouw wensen, wij hebben geschikte banen voor iedereen.

Bekijk hieronder het diverse aanbod administratieve vacatures en solliciteer direct!

Aan de slag in de administratieve sector

Wat voor taken werkzaamheden kun je verwachten bij je nieuwe werkgever? Als Medewerker Administratie of Financieel Administratief Medewerker zijn jouw taken onder andere:

 • Het verwerken van inkomende en uitgaande post;
 • Het verzorgen van correspondentie;
 • Het assisteren bij het organiseren van vergaderingen en events;
 • Het bijhouden van administratieve systemen;
 • Het verwerken van facturen en betalingen;
 • Het controleren & aanpassen van contracten.

Bij NasWerkt hebben we Administratief Medewerker vacatures voor iedereen, ongeacht je opleidingsniveau of ervaring. Bij sommige vacatures wordt minimaal mbo-werk- en -denkniveau gevraagd. Mocht dit het geval zijn staat dit vermeld in de vacature. Bekijk hieronder het aanbod Administratief Medewerker vacatures en solliciteer eenvoudig in 2 minuten!

Op de juiste plek met onze Administratief Medewerker banen

Bij NasWerkt staat jouw carrière centraal. We kijken samen waar jouw wensen liggen in de administratieve sector. Waar ligt jouw passie, waar wil jij graag in verbeteren en wat vind jij belangrijk in jouw nieuwe baan? Door jouw wensen, eisen en ambities te bespreken, vinden we altijd een Administratief Medewerker baan die het beste past bij jou. Ook als je de Nederlandse taal niet goed beheerd of weinig werkervaring hebt staan wij voor je klaar. Zo kun je bijvoorbeeld altijd wel aan de slag als junior Administratief Medewerker of parttime Administratief Medewerker. NasWerkt heeft vacatures voor iedereen!

Hebben wij op dit moment niet meteen iets voor jou? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er regelmatig nieuwe Administratief Medewerker banen binnen. Onze opdrachtgevers zijn continu op zoek naar Administratief Medewerkers en wij zijn daarin het eerste aanspreekpunt. Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod van vacatures, zodat je direct kunt solliciteren.

Administratieve vacatures voor iedereen

Het vinden van een Administratief Medewerker rol die écht bij jou past vraagt om het leveren van kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten! Onze gedreven medewerkers gebruiken hiervoor een doelgerichte en persoonlijke aanpak om jouw te helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met arbeidsbemiddeling in de administratieve sector. Samen werken wij elke dag hard om de juiste baan te vinden voor de juiste mensen, dus ook voor jou.

 • Met ons aanbod vinden we altijd werk bij jou in de buurt;
 • Van starter tot ervaren: wij hebben banen voor alle niveaus;
 • Werken bij een klein of groot bedrijf;
 • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact;
 • Persoonlijke begeleiding voor jouw ontwikkeling;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar het gemiddelde salaris in de Administratie? Neem contact op met onze medewerkers of solliciteer direct!