Home / Administratieve vacatures / Administrateur vacatures

Administrateur vacatures

Zoek jij een nieuwe uitdaging als administrateur? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres! Wij hebben administrateur vacatures bij opdrachtgevers door heel Nederland en in allerlei branches, zoals de logistiek, transport of productie. Ongeacht jouw wensen, wij hebben geschikte banen voor iedereen. Bekijk hieronder het diverse aanbod administratieve vacatures en solliciteer direct!

Aan de slag in de administratieve sector

Als administrateur neem je een belangrijke rol in binnen de (financiële) administratie van organisaties. Met jouw kennis zorg je voor een nauwkeurige verwerking en registratie van financiële zaken. Je stelt facturen op, beheert inkomende en uitgaande betalingen, verwerkt de loonadministratie en stelt financiële rapportages op. Als jij een baan zoekt waarin je jouw gevorderde kennis kunt toepassen en de financiële gezondheid van een organisatie kunt bewaken, dan helpt NasWerkt je graag verder. Wil je aan de slag als administrateur dan is een afgeronde mbo opleiding wenselijk, zodat je mbo-werk- en denkniveau richting bedrijfsadministratie hebt.

Wat voor taken werkzaamheden kun je verwachten bij je nieuwe werkgever? Als administrateur zijn jouw taken o.a.:

 • Het verwerken van inkomende en uitgaande post;
 • Het beheren van budgetten;
 • Het assisteren bij het organiseren van vergaderingen en events;
 • Het bijhouden van administratieve systemen;
 • Het verwerken van facturen en betalingen;
 • Het controleren & aanpassen van contracten.

Samen kijken we welke administrateur vacature bij jou past

Bij NasWerkt stellen we jouw carrière centraal. Samen verkennen we jouw wensen binnen de administratieve sector. Wat drijft jou, waar wil je groeien en wat is belangrijk voor jou in een nieuwe baan? Door jouw persoonlijke ambities en behoeften te bespreken, vinden we altijd een passende administratieve functie voor jou. Zelfs als je geen opleiding of weinig werkervaring hebt, staan we voor je klaar.

Mochten we op dit moment geen administrateur vacature hebben die bij jou past, maak je geen zorgen! Bij NasWerkt ontvangen we regelmatig nieuwe administratieve functies. Onze opdrachtgevers zijn voortdurend op zoek naar administratieve professionals en wij zijn hun eerste aanspreekpunt. Schrijf je vrijblijvend in voor onze e-mail alert en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste administratieve vacatures.

De meerwaarde van NasWerkt

Onze gedreven medewerkers werken elke dag hard om voor jou een baan te vinden die aansluit op jouw wensen. Wij hebben jarenlange ervaring met arbeidsbemiddeling in de administratieve sector en hebben een groot netwerk in de zakelijke dienstverlening. Wat zijn de voordelen om via NasWerkt een vacature te vervullen:

 • Eenvoudig solliciteren in 2 minuten;
 • Een groot zakelijk netwerk met goede kennis over de markt;
 • Parttime of fulltime banen;
 • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben jij klaar voor jouw nieuwe functie administrateur? Solliciteer op onze administrateur vacatures of neem contact met ons op!