Home / Administratieve vacatures

Administratieve vacatures

Administratieve vacatures die passen bij jouw wensen vind je snel en gemakkelijk bij NasWerkt. We hebben een divers aanbod van vacatures bij verschillende bedrijven. Kies jouw voorkeuren op basis van regio en dienstverband, en bekijk de vacatures die bij jou passen!

Werken in de Administratieve sector

NasWerkt heeft een groot netwerk opgebouwd, waardoor we een groot en divers aanbod van administratieve vacatures hebben. Zo hebben we administratieve banen in verschillende branches, zoals Transport, Logistiek en Productie.

We hebben administratief werk voor verschillende opleidingsniveaus én in diverse regio’s, waaronder Nijmegen, Oss en Den Bosch. NasWerkt heeft functies als: Administratief Medewerker, Financieel Administratief Medewerker of Teamleider. Ook als je op zoek bent naar een baan zonder diploma, kan je bij ons aan de slag. Een administratieve opleiding of het compleet beheersen van de Nederlandse taal is daar niet altijd voor nodig.

Jouw werkzaamheden als Administratief Medewerker

Veel van onze topwerkgevers zoeken Administratief Medewerkers. Verschillende taken die passen bij een Administratief Medewerkers zijn: het bijhouden van administratieve systemen, het aannemen en verwerken van telefoonverkeer, het ontvangen van bezoekers, facturen en betalingen verwerken, en correspondentie verzorgen. Lijkt jou dit wat? Solliciteer dan op een vacature of neem contact op.

Op de juiste plek met onze administratieve banen 

Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een nieuwe uitdaging. Door jouw wensen én die van de opdrachtgever te matchen, vinden we altijd de nieuwe baan die het beste bij jou past.

Staat jouw ideale administratieve baan er nog niet bij? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe Administratief Medewerker vacatures binnen. Schrijf je vrijblijvend in en ben als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in de administratieve sector.

Aan de slag als Administratief Medewerker?

Samen werken wij elke dag hard om de juiste mensen op de juiste plek te helpen, dus ook voor jouw nieuwe Administratie-uitdaging. De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Het vinden van een Administratieve job en werkgever die écht bij jou past, vraagt om het leveren van goede kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten!

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een Administratieve job aan de slag te gaan?

  • Vacatures in heel Nederland;
  • Banen voor zowel starters als ervaren medewerkers;
  • Mogelijkheden bij grote en kleine bedrijven;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar het gemiddelde salaris of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook: