Cover afbeelding voor
Home / Werving en Selectie vacatures

Naswerkt voor jou

Bekijk vactures
Portret afbeelding van Raquel Cavenecia

Vragen over onze werkwijze?

Raquel helpt je graag verder!

Mailen of bel 06 80 22 92 55

Op naar jouw nieuwe baan

Het proces van Werving en Selectie biedt vele voordelen voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Bij het invullen van een vacature op basis van Werving en Selectie kijken wij aan de ene kant goed naar de cultuur en verwachtingen van een bedrijf.

Aan de andere kant maken we daarbij natuurlijk de match met de wensen en talenten van jou als potentiële kandidaat. Met deze persoonlijke aanpak streven wij ernaar om jou aan een nieuwe baan te helpen die écht bij jou past!

 

human resources vacatures

Wat kan NasWerkt voor jou betekenen?

Onze Werving en Selectie vacatures zijn grotendeels gericht op young professionals. De aanpakkers die graag een mooie stap in hun carrière willen maken en aan de slag willen bij een toonaangevende organisatie in de Sales, IT, Finance of Retail branche.

Wij begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure voor alle openstaande Werving en Selectie vacatures. Persoonlijk contact met alle betrokken partijen vinden wij hierin erg belangrijk. Zo werken we samen naar de beste baan voor jou. Als de opdrachtgever ook een match met jou ziet, ga je rechtstreeks bij hen op contract!

Waarom kiezen voor een functie op basis van Werving en Selectie?

Starten in een nieuwe baan middels Werving & Selectie via NasWerkt heeft voor jou verschillende voordelen:

Persoonlijk contact Direct in dienst bij de opdrachtgever Een baan die echt bij jou past Professionele begeleiding Eén vast contactpersoon

Deze kandidaten hebben wij al aan een nieuwe baan geholpen:

Via Raquel heel snel aan een nieuwe uitdaging geholpen die perfect op me lijkt aan te sluiten. Fijne communicatie en betrokken gebleven vanaf het eerste moment tot aan het tekenen van het contract. Bedankt Marnix!”

– Freek

Morgen begin ik bij nieuwe werkgever dankzij de inzet van Raquel. Doorslaggevend voor dit succes is zijn doorzettingsvermogen. Wat mij zeer is bevallen is het snelle schakelen zonder langdurige intakeprocedures en de uitstekende match op mijn wensen. Bedankt!”

– Francis

Werving en Selectie vacatures