juridische vacatures
Home / Werken als Juridisch Medewerker

Werken als Juridisch Medewerker

Portret afbeelding van Algemeen contactblok

Meer weten?

Onze intercedenten helpen jou graag aan een baan als Juridisch Medewerker!

Mailen of bel (024) 373 64 15

Sta jij aan het begin van jouw carrière in het juridisch vakgebied en wil je jezelf verder ontwikkelen? Voor een opdrachtgever die landelijk werkzaam is zijn we op zoek naar meerdere ambitieuze medewerkers die al enige juridische kennis hebben en die zich verder willen ontwikkelen op gebied van kennis omtrent lokale belastingen.

Deze nieuwe uitdaging is jou op het lijf geschreven als je houdt van afwisseling in je werk en je het niet erg vindt om veel onderweg te zijn. De lease auto (die je ook privé kan gebruiken) verzorgen wij uiteraard! Bekijk de vacatures of neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Cover voor

Wat ga je doen?

Voor deze functie ga je aan verschillende projecten werken die allemaal gerelateerd zijn aan lokale belastingen. Deze projecten voer je uit bij gemeentes, waterschappen en provincies. De onderwerpen kunnen variërend zijn, denk hierbij aan Onroerende Zaken Belasting (OZB), Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), kwijtscheldingen, loonvorderingen etc.

Vaak heeft een opdracht de duur van zes maanden en ga je vervolgens weer verder met een nieuwe opdracht. Zo blijft je werk afwisselend en wordt het dus nooit saai!

Omdat de projecten door heel het land plaatsvinden is het dus belangrijk dat jij het niet erg vindt om langere reisafstanden af te leggen. De organisatie stelt een lease auto voor jou beschikbaar die je ook privé mag gebruiken!

Doorgroeien en ontwikkeling

Je wordt intern opgeleid met maandelijkse trainingen en daarnaast word je begeleid in je groeitraject waarin je mooie stappen kunt maken!

Je inwerktraject vindt plaats op het hoofdkantoor in Wijchen. In het begin word je breed opgeleid en werk je mee op diverse afdelingen. Als jij uiteindelijk weet waar je interesse voornamelijk ligt kan je gaan specialiseren in die richting.

administratieve vacatures

Wat wij vragen:

Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van MER / Bedrijfseconomie / Bedrijfsadministratie / Rechten / Juridisch Medewerker zakelijke dienstverlening en je vooropleiding is minimaal VMBO-t. Zonder afgeronde opleiding kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie.

Je hebt een goed cijfermatig inzicht, bent in het bezit van rijbewijs B en bent bereid om door heel Nederland te reizen.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren.

Wat wij bieden:

Je begint in deze functie met een prima startsalaris van €2.150 bruto per maand, met ieder jaar loonsverhoging. Wanneer je doorgroeit naar senior groeit ook jouw salaris mee tot €2.400.

De leaseauto mag je (tegen vergoeding) ook privé gebruiken en er is een goede compensatieregeling reistijd woon-werkverkeer.

Binnen de organisatie heerst een informele, maar professionele werksfeer. Naast hard werken is er ook ruimte voor leuke personeelsuitjes met het hele team. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vaste aanstelling!

Ook aan de slag als Juridisch Medewerker?

Onze intercedenten helpen jou graag aan jouw nieuwe baan als Juridisch Medewerker bij jou in de regio!

NasWerkt vestiging DenBosch pand voorgevel

NasWerkt Den Bosch

Stationsplein 91

5211 BM Den Bosch

(073) 523 67 15

Kaart / Route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route
NasWerkt vestiging Eindhoven pand voorgevel

NasWerkt Eindhoven

Wal 1

5611 GE Eindhoven

(040) 720 07 05

Kaart/route
NasWerkt vestiging Oisterwijk pand voorgevel

NasWerkt Oisterwijk

Burgemeester Verwielstraat 3A

5061 JA Oisterwijk

(013) 521 96 15

Kaart/route
NasWerkt vestiging Raamsdonksveer pand voorgevel

NasWerkt Raamsdonksveer

Prins Hendrikstraat 3

4941 JT Raamsdonksveer

(0162) 522 600

Kaart/route
Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Waalwijk

Grotestraat 258

5142 CC Waalwijk

(0416) 675 130