Home / Vacatures zonder diploma
Logo van naswerkt-logo-

Aan het werk zonder diploma

Ben je op zoek naar vacatures zonder diploma of ongeschoold werk? Dan ben je bij Naswerkt aan het juiste adres. Wij zetten ons niet alleen voor mensen die werk zoeken die een diploma hebben. Wij helpen ook graag mensen die willen werken zonder diploma. Bekijk de vacatures.

Filters

Magazijnmedewerker

Rosmalen
14,70 - 15,31 per uur
40 uur per week

Operator

Weert
12,61 - 15,13 per uur
40 uur per week

Logistiek medewerker

Eindhoven
11,30 - 11,83 per uur
24 - 40 uur per week

Logistiek medewerker

Tilburg
13,99 per uur
32 - 40 uur per week

Logistiek medewerker

's-Hertogenbosch
12,73 - 13,32 per uur
40 uur per week

Orderpicker

's-Hertogenbosch
12,52 per uur
25 - 36 uur per week

Productiemedewerker

Oss
14,60 per uur
36 - 40 uur per week

Productiemedewerker

Oss
11 - 14,50 per uur
40 uur per week

Productiemedewerker

Nistelrode
10,70 - 13,50 per uur
40 uur per week

Inpakmedewerker

Drunen
11,53 per uur
40 uur per week

Vacatures zonder diploma

Wij zetten ons niet alleen voor mensen die werk zoeken die een diploma hebben. Wij helpen ook graag mensen die willen werken zonder diploma. Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar werknemers zonder diploma. De bedrijven die we Naswerkt in het netwerk hebben zitten zijn grote landelijke bedrijven, maar ook bedrijven uit het MKB. Naswerkt onderscheidt zich ten opzichte van andere uitzendbureaus op het gebied van persoonlijk contact met de werkzoekende. Bij Naswerkt krijg je als werkzoekende een vast contactpersoon toegewezen, waar je altijd bij terecht kan met vragen. Er zijn genoeg vacatures zonder diploma beschikbaar, onze medewerkers zoeken de meest geschikte vacatures voor jou uit. Bij Naswerkt gaan we tot het uiterste voor jou totdat we de perfecte match gevonden hebben. Er zijn bedrijven uit verschillende branches die op zoek zijn naar werkzoekende, die werk zoeken zonder diploma. We hebben op Naswerkt verschillende vacatures waar geen diploma voor nodig is. De branches waar de meeste vacatures op staan zonder diploma zijn:

Werken zonder diploma

Vacatures zonder diploma vinden lijkt op het eerste gezicht erg lastig. In samenwerking met Naswerkt is dit helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt. In de loop der jaren heeft Naswerkt een enorm uitgebreid netwerk opgebouwd met bedrijven die graag werkzoekende laten werken zonder diploma. Wij vinden het als uitzendbureau erg belangrijk dat de werkzoekende die wij proberen te koppelen aan bedrijven, ook uitzicht hebben op een vast contract bij dit bedrijf. Jij bent een echte aanpakker en wilt het liefst zo snel mogelijk beginnen met werken zonder diploma? Vul dan snel het inschrijfformulier in, voeg je motivatiebrief erbij met daarin naar wat voor werk je op zoek bent. Dan gaan de medewerkers van Naswerkt jou helpen bij het vinden van je nieuwe baan!