Cover afbeelding voor
Home / Vacatures Nijmegen

Naswerkt heeft de leukste vacatures in Nijmegen en omstreken!

Vacatures Nijmegen

Ben je op zoek naar vacatures in Nijmegen? Dan ben je bij Naswerkt aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij als uitzendbureau een groot netwerk opgebouwd. Ons netwerk bestaat uit allerlei verschillende bedrijven uit Nijmegen en omgeving. Hierdoor vind je bij ons een groot en divers aanbod van vacatures in Nijmegen. Dus binnen welke sector je ook een baan zoekt, wij staan voor je klaar. De medewerkers van Naswerkt gaan altijd tot het uiterste om voor jou de perfecte match te vinden.

Ben je als bedrijf op zoek naar nieuw productiepersoneel in Nijmegen? Of ben je als werkzoekende op zoek naar een baan als productiemedewerker in Nijmegen? Dan zit je in allebei de gevallen bij ons goed. Wij hebben namelijk veel vacatures in diverse sectoren beschikbaar. Zo ook in de productiesector. Dankzij ons grote netwerk in Nijmegen en omgeving, kunnen wij partijen snel met elkaar in contact brengen. Wil je meer weten over vacatures in de productiesector of overige branches? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werken in Nijmegen

Nijmegen is een levendige studentenstad waar heel veel verschillende bedrijven gevestigd zijn. Hierdoor is het aanbod vacatures voor deze stad en omgeving groot én heel divers. Wil je bijvoorbeeld graag in de horeca werken? Neem dan een kijkje bij onze horeca vacatures. Is de juridische sector iets dat meer bij jou past? Ook dan kun je bij ons terecht. We hebben namelijk eveneens juridische vacatures tussen ons complete vacature aanbod zitten.

We hebben bij Naswerkt dus een groot en divers vacatureaanbod. De vacatures in Nijmegen hebben betrekking op functies uit verschillende branches, waaronder:

Ben je meer op zoek naar een vacature in de omgeving van Nijmegen? Ook dan kun je bij ons terecht. Omdat Naswerkt een groot netwerk heeft opgebouwd, kunnen we ook vacatures aanbieden uit de omgeving van Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan vacatures Wijchen en vacatures Druten.

Inschrijven voor actuele vacatures Nijmegen

Staat de ideale vacature waar je naar op zoek bent er niet tussen? Geen paniek! Naswerkt krijgt regelmatig nieuwe vacatures vanuit Nijmegen en omgeving binnen. Wellicht dat er de volgende keer wel een geschikte vacature voor jou bij zit.

Wil je er zeker van zijn dat je geen passende vacatures mist? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier en blijf zo op de hoogte van de nieuwste vacatures. Wil je liever rechtstreeks in contact komen met een van onze medewerkers? Dan kun je uiteraard ook per telefoon of mail contact met ons opnemen.

Ben je werkgever in Nijmegen of omgeving?

Naswerkt staat als professioneel uitzendbureau niet alleen klaar voor de werkzoekenden. Ook als werkgever kun je bij ons terecht. Ben jij een werkgever in Nijmegen of omgeving? En ben je op zoek naar nieuw personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in werving en selectie.

Het vinden van de geschikte kandidaat voor een functie kan een lastig en tijdrovend proces zijn. Gelukkig hoef jij dit als werkgever niet zelf te doen. Wij van Naswerkt nemen de personeelswerving graag van je uit handen. We beschikken over uitgebreide ervaring en hebben veel connecties. Hierdoor zijn wij in staat om voor elke functie een passende kandidaat te vinden. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!


Bezoek ons kantoor in Nijmegen

Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route