magazijn vacatures logistiek reach truck
Home / Vacatures logistiek

Naswerkt heeft de leukste logistieke vacatures voor jou!

Logistiek personeel Nijmegen gezocht?

Ben jij op zoek naar logistiek personeel in Nijmegen of naar logistieke vacatures in Nijmegen? Dan hoef je niet langer verder te zoeken, want bij NasWerkt hebben we een ruim aanbod vacatures en personeel in de logistiek voor jou! Ook als je op zoek bent naar vacatures zonder diploma ben je bij NasWerkt aan het juiste adres.

Logistieke vacatures Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven

NasWerkt heeft als uitzendbureau vestigingen in Noord-Brabant en Gelderland. In zowel deze regio’s als in heel Nederland hebben wij een groot aanbod aan logistieke vacatures. Bij NasWerkt vind je vacatures voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. De logistieke vacatures die we bij NasWerkt hebben zijn heel divers, waaronder vacatures als crossdock medewerker of magazijnmedewerker vacatures. Bekijk hier de logistieke vacatures in Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven.

Inschrijven voor logistieke vacatures

Staat de baan waar je naar op zoek was er niet tussen? Niet getreurd! Vul hier ons inschrijfformulier in, dan brengen we jou als eerste op de hoogte van de nieuwste logistieke vacatures in Nijmegen! NasWerkt helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Op zoek naar een logistiek medewerker?

Ben je als bedrijf in de logistieke sector op zoek naar logistiek personeel in Nijmegen? Dan ben je ook bij ons op het juiste adres. Plaats bij NasWerkt jouw vacatures voor nieuw logistiek personeel. Wij hebben het juiste nieuwe medewerkers klaar staan die die direct bij jou aan de slag kunnen. Ben je benieuwd waarmee wij jou nog meer van dienst mee kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!