Logistiek personeel Nijmegen gezocht?

Ben jij op zoek naar logistiek personeel Nijmegen of naar logistieke vacatures Nijmegen? Dan hoef je niet langer verder te zoeken, want bij NasWerkt hebben we een ruim aanbod vacatures en personeel in de logistiek voor jou! Ook als je op zoek bent naar vacatures zonder diploma ben je bij NasWerkt aan het juiste adres.

Logistieke vacatures Nijmegen, Tilburg & Den Bosch

NasWerkt heeft als uitzendbureau vestigingen in Nijmegen, Tilburg & Den Bosch. In zowel deze regio’s als in heel Nederland hebben wij een groot aanbod aan logistieke vacatures. Bij NasWerkt vind je vacatures voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Ben je als bedrijf op zoek naar logistiek personeel in Nijmegen ben je ook bij ons op het juiste adres. Bij NasWerkt helpen we jou ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan. De logistieke vacatures die we bij NasWerkt hebben zijn heel divers, waaronder vacatures als crossdock medewerker of magazijnmedewerker vacatures.

Inschrijven voor logistieke vacatures

Staat de vacature waar je naar op zoek was er niet tussen? Niet getreurd! Vul dan hier ons inschrijfformulier in, dan brengen we jou als eerste op de hoogte van de nieuwste logistieke vacatures in Nijmegen! NasWerkt helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan!

Op zoek naar een logistiek medewerker?

Heb jij een bedrijf in de logistieke sector en je bent op zoek naar de juiste plek om je vacature te plaatsen voor nieuw logistiek personeel in Nijmegen? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres. Wij hebben het juiste logistiek personeel klaar staan die die direct bij jou aan de slag kunnen. Ben je benieuwd waarmee wij jou nog meer van dienst mee kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

Heb je een vraag?

Naswerkt Uitzendbureau – Payroll – Werving & Selectie

Vestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Tilburg.