Cover afbeelding voor
Home / Bakkerij vacatures

De leukste vacatures bij Bakkerijen bij jou in de buurt

Vacatures Bakkerij

Op zoek naar bakkerij vacatures? Dan ben je bij uitzendbureau Naswerkt aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal bakkerij vacatures van ambachtelijke en industriële bakkerijen die op zoek zijn naar nieuw bakkerspersoneel in Nijmegen en nieuw bakkers personeel in Den Bosch en Eindhoven. Uitzendbureau Naswerkt is gefuseerd met de Bakkerijspecialist, hierdoor hebben we een landelijk netwerk van bakkerijen en een uitgebreid bestand met geschikt bakkerijpersoneel.

Kortom: Naswerkt is dé specialist voor bakkerijpersoneel! Wil je aan de slag als bakker, winkelmedewerker of als operator in een bakkerij? Bekijk ons aanbod bakkerij vacatures.

Vacatures bakkerij in Den Bosch, Nijmegen & Eindhoven

Hieronder vind je enkele bakkerij vacatures die we bij Naswerkt online hebben staan. Staat op dit moment jouw ideale bakkerij vacature er niet tussen? Niet getreurd! Naswerkt is gefuseerd met de Bakkerijspecialist. Door deze fusering hebben we een enorm groot netwerk van bakkerijen die vacatures online zetten bij Naswerkt. Hierdoor hebben we verschillende bakkers vacatures in Nijmegen, Eindhoven en bakkers vacatures in Den Bosch voor jou op onze website staan. Door het inschrijfformulier van Naswerkt in te vullen word jij als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures uit de bakkerswereld.

Bakkers personeel Nijmegen, Den Bosch & Eindhoven

Ben je eigenaar van een ambachtelijke of industriële bakkerij en op zoek naar bakkers personeel uit Nijmegen of bakkers personeel uit Den Bosch of Eindhoven. Uitzendbureau Naswerkt heeft een uitgebreid netwerk waar vanuit het hele land bakkerijpersoneel bij aangesloten is. Naswerkt heeft al voor meerdere bakkerijen nieuw personeel gevonden en in de loop der jaren veel bedrijven geholpen bij het vinden van nieuw personeel. We hebben daarbij samengewerkt met grote landelijke bedrijven, maar ook met het MKB. Voor Naswerkt staat het centraal dat we doorgaan tot het uiterste totdat er een perfecte match is tussen werkzoekende en een bedrijf.

Werken in een bakkerij

Bij Naswerkt ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar vacatures zonder diploma. Ben je benieuwd naar wat Naswerkt voor jou kan betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op.