NasWerkt vindt de juiste match

Werken in een bakkerij

Vacatures bakkerij

Op zoek naar bakkerij vacatures? Dan ben je bij uitzendbureau NasWerkt aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal bakkerij vacatures van ambachtelijke en industriële bakkerijen die op zoek zijn naar nieuw bakkers personeel Nijmegen en nieuw bakkers personeel Den Bosch. Uitzendbureau NasWerkt is gefuseerd met de Bakkerijspecialist, hierdoor hebben we een landelijk netwerk van bakkerijen en een uitgebreid bestand met geschikt bakkerijpersoneel. Kortom: dé specialist voor bakkerijpersoneel! Wil je aan de slag als bakker, winkelmedewerker of als operator in een bakkerij? Bekijk ons aanbod aan bakkerij vacatures.

Vacatures bakkerij in Tilburg, Den Bosch & Nijmegen

Hiernaast vind je enkele bakkerij vacatures die we bij NasWerkt online hebben staan. Staat op dit moment jouw ideale bakkerij vacature er niet tussen? Niet getreurd! NasWerkt is gefuseerd met de Bakkerijspecialist, door deze fusering hebben we een enorm groot netwerk van bakkerijen die vacatures online kunnen zetten bij NasWerkt. Bij NasWerkt hebben we hierdoor verschillende bakkers vacatures Nijmegen en bakkers vacatures Den Bosch op onze website staan voor jou! Door het inschrijfformulier van NasWerkt in te vullen word jij als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe vacatures uit de bakkerswereld. 

Bakkers personeel Nijmegen & Den Bosch

Ben je eigenaar van een ambachtelijke of industriële bakkerij en op zoek naar bakkers personeel Nijmegen of bakkers personeel Den Bosch. Uitzendbureau NasWerkt heeft een uitgebreid netwerk waar vanuit het hele land bakkerijpersoneel bij aangesloten is. NasWerkt heeft al voor meerdere bakkerijen nieuw personeel gevonden. In de loop der jaren hebben we al veel bedrijven geholpen bij het vinden van nieuw personeel. We hebben samengewerkt met grote landelijke bedrijven, maar ook met het MKB. Voor NasWerkt staat het centraal dat we doorgaan tot het uiterste totdat er een perfecte match is tussen werkzoekende en een bedrijf. Bij NasWerkt ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar vacatures zonder diploma. Ben je benieuwd naar wat NasWerkt voor jouw bakkerij kan betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heb je een vraag?

Naswerkt Uitzendbureau – Payroll – Werving & Selectie

Vestigingen in Den Bosch, Nijmegen en Tilburg.