Hét uitzendbureau van Oss

Uitzendbureau Oss is dé uitkomst voor iedere werkzoekende in (de omgeving van) Oss. Het vinden van een leuke baan kan lastig zijn. Heb jij dit zelf ook ondervonden en kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan in bij NasWerkt. Dankzij onze kennis, ervaring én het uitgebreide aanbod vacatures kunnen wij de zoektocht naar jouw droombaan vergemakkelijken. 

Heb je al verschillende sollicitaties verstuurd, maar vis je toch steeds achter het net? Of lukt het je überhaupt niet om een passende vacature te vinden? Schakel dan onze hulp in. Wij beschikken over een breed netwerk. Hierdoor hebben we een heel divers aanbod aan vacatures in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. We hebben niet alleen vacatures Oss, maar ook in andere steden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor iedereen een passende vacature

Iedereen is anders en iedereen beschikt weer over andere kwaliteiten. Dit is iets dat we bij NasWerkt maar al te goed begrijpen. Wij stellen in de zoektocht naar een leuke baan dan ook jou als persoon centraal. Waar ben je goed in? Welke ervaring heb je al opgedaan? En bovenal: wat vind je nou écht leuk? Wij geloven dat persoonlijke aandacht de basis is voor het vinden van een passende vacature

Wij willen jou als persoon leren kennen. Door te weten waar jouw kwaliteiten exact liggen, kunnen we jou koppelen aan een passende functie. En hoe beter een functie bij jou past, hoe mooier het toekomstperspectief is. Wij kijken namelijk niet alleen naar de korte termijn. We willen een functie voor jou vinden die volledig op jou aansluit, maar ook perspectief biedt. We bedoelen hiermee doorgroeimogelijkheden, maar ook de mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract. Ofwel: een droombaan voor nu én voor later. Dat is wat we voor je zoeken. 

Inschrijven uitzendbureau Oss

Staat er op dit moment geen vacature op onze website die je aanspreekt? Niet getreurd! Ons vacatureaanbod wordt regelmatig vernieuwd. Inschrijven uitzendbureau Oss is dan ook een uitkomst. Zo word je direct op de hoogte gebracht als er nieuwe vacatures Oss beschikbaar zijn. Ook als bedrijf zijnde kun je bij ons terecht. Wij kunnen namelijk de gehele personeelswerving voor jou uit handen nemen . Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor het plaatsen van jouw vacature(s). Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. De beste kandidaat voor de functie. En de beste functie voor de kandidaat. Dat is waar wij voor gaan.

Uitzendbureau Oss

Naswerkt Uitzendbureau – Payroll – Werving & Selectie
Rietveldenweg 41 c
5222 AP Den Bosch
Telefoon: 073 523 67 15
E-mail: denbosch@naswerkt.nl