Cover afbeelding voor
Home / Uitzendbureau Nijmegen – NasWerkt

Uitzendbureau NasWerkt Nijmegen heeft de leukste vacatures!

Hét uitzendbureau van Nijmegen

NasWerkt is hét uitzendbureau van Nijmegen. Ben jij woonachtig in het prachtige Nijmegen en zoek je naar een nieuwe baan? Dan ben je bij Naswerkt aan het juiste adres. Bekijk snel alle vacatures in Nijmegen en solliciteer op de baan die bij jou past! Wil je samen op zoek naar de baan die bij past? Schrijf je dan in! Omdat ons netwerk de afgelopen jaren is uitgebreid, kunnen we jou vacatures vanuit diverse branches aanbieden, waaronder:

 • Logistiek vacatures in Nijmegen
 • Transport vacatures in Nijmegen
 • Productie vacatures in Nijmegen
 • Administratie vacatures in Nijmegen
 • Commerciële vacatures in Nijmegen
 • Jouw lokale uitzendbureau

  Ben je op zoek naar vacatures in de omgeving van Nijmegen? Ook dan hebben we voor jou mogelijkheden dankzij ons grote netwerk. In de omgeving van Nijmegen hebben we veel vacatures, zoals vacatures in Wijchen.

  Persoonlijke aandacht voorop

  Bij NasWerkt vinden we persoonlijke aandacht enorm belangrijk. Wij geloven namelijk dat we alleen zo een geschikte baan voor alle werkzoekenden kunnen vinden. Zodra een werkzoekende bij ons binnenkomt, krijgt hij/zij een vaste contactpersoon toegewezen. Hier kan de werkzoekende altijd terecht voor vragen. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact bijdraagt aan een succesvolle zoektocht naar jouw droombaan.

  De persoonlijke aandacht heeft niet alleen betrekking op het contact, maar ook op onze werkwijze. We zijn heel secuur in het uitzoeken van bedrijven voor het uitbreiden van ons netwerk. Bij NasWerkt vinden we het namelijk belangrijk dat de werkzoekende bij een bedrijf gaat werken dat perspectief biedt. We bedoelen hiermee dat je een baan krijgt waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Een droombaan voor nu én voor later, dat is waar we voor gaan.

  Werkgever en op zoek naar personeel?

  Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen en ben je op zoek naar nieuw personeel? Dan kunnen wij jou verder helpen. Bij NasWerkt plaats je gratis jouw vacature en onze medewerkers gaan vervolgens op zoek naar geschikte werknemers.

  Het werven van nieuw personeel is voor een werkgever een tijdrovende klus. Het vinden van de juiste kandidaat voor een specifieke functie is vaak lastig. Gelukkig zijn wij bij NasWerkt gespecialiseerd in het werven van het juiste personeel. Nieuwsgierig geworden naar de diensten die NasWerkt nog meer aanbiedt? Neem gerust contact op.

  Inschrijven bij uitzendbureau Nijmegen

  Hebben we op onze website op dit moment niet de ideale vacature voor jou? Geen zorgen! Naswerkt krijgt regelmatig nieuwe vacatures binnen uit Nijmegen en omgeving. Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod. De vacatures op onze website behoren toe aan bedrijven uit allerlei verschillende branches.


  Bezoek onze vestiging in Nijmegen

  Architectuur afbeelding van het gebouw

  NasWerkt Nijmegen

  Nassausingel 4

  6511 EV Nijmegen

  (024) 373 64 15

  Kaart / Route