Cover afbeelding voor
Home / Uitzendbureau Nijmegen

Uitzendbureau Nijmegen Naswerkt heeft de leukste vacatures!

Naswerkt is hét uitzendbureau van Nijmegen

Naswerkt is hét uitzendbureau van Nijmegen. Ben jij woonachtig in het prachtige Nijmegen en zoek je naar een nieuwe baan in (de omgeving van) Nijmegen? Dan ben je bij Naswerkt aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod vacatures van bedrijven die personeel in de omgeving van Nijmegen zoeken.

Uitzendbureau Nijmegen

Ben je op zoek naar vacatures in de omgeving van Nijmegen? Ook dan hebben we voor jou mogelijkheden dankzij ons grote netwerk. In de omgeving van Nijmegen bieden we namelijk verschillende vacatures aan, zoals: vacatures Wijchen en vacatures Druten. Omdat ons netwerk de afgelopen jaren is uitgebreid, kunnen we jou vacatures vanuit diverse branches aanbieden, waaronder: logistiek vacaturesbakkerij vacaturesschoonmaak vacaturesadministratie vacaturestransport vacatures etc.

Persoonlijke aandacht voorop

Bij Naswerkt vinden we een persoonlijke benadering enorm belangrijk. Wij geloven namelijk dat we alleen zo een geschikte baan voor alle werkzoekenden kunnen vinden. Zodra een werkzoekende bij ons binnenkomt, krijgt hij/zij een vast contactpersoon toegewezen. Hier kan de werkzoekende altijd terecht voor vragen. Wij zijn van mening dat persoonlijk contact bijdraagt aan een succesvolle zoektocht naar jouw droombaan.

De persoonlijke aandacht heeft niet alleen betrekking op het contact, maar ook op onze werkwijze. Wij stellen jou als persoon écht centraal in de zoektocht naar een baan. We zijn heel secuur in het uitzoeken van bedrijven voor het uitbreiden van ons netwerk. Bij Naswerkt vinden we het namelijk belangrijk dat de werkzoekende bij een bedrijf gaat werken dat perspectief biedt. We bedoelen hiermee dat je een baan krijgt waarbij een vast contract tot de mogelijkheden behoort. Een droombaan voor nu én voor later, dat is waar we voor gaan.

Personeel gezocht in Nijmegen

Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen en ben je op zoek naar nieuw personeel? Dan kunnen wij jou verder helpen. Bij Naswerkt plaats je jouw vacature wanneer je personeel zoekt in Nijmegen. Onze medewerkers gaan vervolgens op zoek naar geschikte mensen voor jouw bedrijf.

Het werven van nieuw personeel is voor een werkgever een tijdrovende klus. Het vinden van de juiste kandidaat voor een specifieke functie is vaak lastig. Gelukkig zijn wij bij Naswerkt gespecialiseerd in het werven van het juiste personeel. Nieuwsgierig geworden naar de diensten die Naswerkt nog meer aanbiedt? Neem gerust contact op.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijmegen

Hebben we op onze website op dit moment niet de ideale vacature voor jou? Geen zorgen! Naswerkt krijgt regelmatig nieuwe vacatures binnen uit Nijmegen en omgeving. De vacatures op onze website behoren toe aan bedrijven uit allerlei verschillende branches. Hierdoor is het aanbod divers waardoor er uiteindelijk vast iets voor je tussen zit!

» Help me aan een baan, ik schrijf me in!


Bezoek onze vestiging in Nijmegen

Architectuur afbeelding van het  gebouw

NasWerkt Nijmegen

Nassausingel 4

6511 EV Nijmegen

(024) 373 64 15

Kaart / Route