NasWerkt is hét uitzendbureau van Nijmegen

Ben jij woonachtig in het prachtige Nijmegen of in de omgeving van deze stad en je zoekt naar een nieuwe baan in de omgeving? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres, wij hebben een uitgebreid aanbod vacatures van bedrijven die personeel in Nijmegen zoeken. Als je wat meer op zoek bent naar vacatures in de omgeving van Nijmegen, dan bieden we jou deze mogelijkheid ook door ons groot netwerk. In de omgeving van Nijmegen bieden we jou ook vacatures aan, zoals vacatures Wijchen en vacatures Druten.

Door ons netwerk dat de afgelopen jaren uitgebreid is, kunnen we jou vacatures vanuit diverse branches aanbieden, waaronder: logistiek vacatures, bakkerij vacatures, schoonmaak vacatures, administratie vacatures, transport vacatures etc

 Bij het uitzendbureau NasWerkt vinden we persoonlijke benadering enorm belangrijk. Dit vinden we zo belangrijk omdat wij geloven dat we alleen zo een geschikte baan voor alle werkzoekende kunnen vinden. Zodra een werkzoekende bij ons binnenkomt krijgen ze een vaste contactpersoon toegewezen, hier kunnen ze altijd terecht voor vragen. Wij zijn heel erg secuur in het uitzoeken van bedrijven voor het uitbreiden van ons netwerk, want we vinden het belangrijk dat de werkzoekende bij een bedrijf gaat werken waar hij uitzicht heeft op de lange termijn.

Personeel gezocht Nijmegen

Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen en ben je je op zoek naar nieuw personeel Nijmegen? Bij NasWerkt kan je jouw vacature plaatsen met personeel gezocht Nijmegen, onze medewerkers gaan dan op zoek naar het geschikte personeel Nijmegen voor jouw bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar de diensten die NasWerkt nog meer allemaal aanbiedt? Neem gerust contact op.

Inschrijven bij uitzendbureau Nijmegen

Hebben we op onze website op dit moment niet de ideale vacature voor jou? Geen zorgen! NasWerkt krijgt regelmatig nieuwe vacatures binnen uit Nijmegen en omgeving. Schrijf je hieronder direct in, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

» Help me aan een baan, ik schrijf me in!

Uitzendbureau Nijmegen

Naswerkt Uitzendbureau – Detachering – Werving & Selectie
Nassausingel 4
6511 EV Nijmegen
Telefoon: 024 373 64 15
E-mail: nijmegen@naswerkt.nl