Home / Transport vacatures / Transportplanner vacatures

Transportplanner vacatures

Ben jij op zoek naar passende transportplanner vacatures? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij hebben transportplanner vacatures bij bedrijven overal in Nederland en in variërende vakgebieden, zoals de productie of logistiek. Waar jij ook naar op zoek bent: NasWerkt heeft voor iedereen geschikte banen. Wil jij je bezig houden met vervoer of transport? Bekijk hieronder het actuele aanbod transportplanner vacatures, daag jezelf uit en solliciteer direct als transportplanner!

Jouw nieuwe uitdaging als transportplanner

Wat houdt werken als transport planner in? Als transportplanner zorg je ervoor dat transporten correct en efficiënt gepland worden. Je stuurt chauffeurs aan en onderhoud contact met opdrachtgevers en laad-en losadressen. Je werkt samen met verschillende afdelingen om een optimale planning te maken. Daarnaast controleer je ritgegevens en verwerkt gegevens in het systeem.

Als transportplanner heb je dagelijks nauw contact met chauffeurs en bent een vraagbaak voor interne collega’s en externe relaties. Het is jouw taak om routes en transportopdrachten zo efficiënt mogelijk in te delen. Het is belangrijk dat je beschikt over planningsvaardigheden en prioriteiten kunt stellen, zodat transporten tijdig aankomen op de bestemming.

Bij NasWerkt hebben we vacatures voor ieder ervarings- en opleidingsniveau. Als transportplanner kun je zowel fulltime als parttime aan de slag. Neem gerust contact op over de mogelijkheden. Heb je een leuke vacature als transportplanner gevonden? Solliciteer dan direct!

Transport planner vacatures voor iedereen

Bij ons staan jij en je ontwikkeling centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een transportplanner baan wanneer je bij ons gaat solliciteren. Waar ligt jouw passie, welke competenties wil je verbeteren en wat vind jij belangrijk? Door jouw wensen en eisen in kaart te brengen vinden we altijd een transportplanner baan die bij jou past.

Kun je niet meteen een geschikte transport vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe transportplanner banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en weet als eerste van het nieuwste aanbod vacatures, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

De meerwaarde van NasWerkt

Het vinden van een transportplanner job die écht bij jou past vraagt om het leveren van de beste kwaliteit. Dat mag je van NasWerkt verwachten! De doelgerichte en persoonlijke aanpak van onze gedreven medewerkers maakt daarin het verschil. Elke dag werken wij er samen hard aan om iedereen met een passende baan te matchen. Waarom via NasWerkt een vacature vervullen:

  • Transport vacatures bij jou in de buurt;
  • Banen voor alle niveaus: van starter tot ervaren;
  • Werken bij een kleine of grote werkgever;
  • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor persoonlijk contact;
  • Persoonlijke begeleiding voor jouw ontwikkeling.

Ben jij op zoek naar een leuke baan als transportplanner en heb je affiniteit met logistiek? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog als transportplanner!