Home / Transport vacatures / Bezorger vacatures

Bezorger vacatures

Zoek je een zelfstandige baan en ben je graag onderweg? Wil jij niet de hele dag achter een bureau zitten en zoek je een baan waarbij je actief bezig bent? Bekijk dan onze bezorger vacatures! Wij hebben bezorger vacatures in diverse branches, ongeacht je opleidingsniveau. Met onze bezorger vacatures kan je producten als post, meubels, consumentenproducten of horecaproducten gaan bezorgen. Waar jij ook naar op zoek bent: NasWerkt heeft voor iedereen geschikte banen. Bekijk hieronder het brede aanbod bezorger vacatures en solliciteer direct!

Jouw nieuwe baan als bezorger

Werken als bezorger kan ik verschillende functies. Zo zijn er functies als postbezorger, pakketbezorger, koerier of chauffeur. Daarnaast hebben we regelmatig vacatures open voor (vrachtwagen)chauffeurs. De branches waar onze bezorger vacatures het meest voorkomen zijn de logistiek en productie. Er is geen opleiding vereist om te werken als bezorger en iedereen kan reageren op onze bezorger vacatures. In de meeste vacatures wordt wel een rijbewijs b of c gevraagd. We hebben ook tijdelijke vakantiebanen voor bijvoorbeeld studenten. Kijk op onze vakantiewerk pagina voor vakantiewerk vacatures.

Het uitgebreide aanbod van de nieuwste vacatures maakt dat we voor bijna iedereen een geschikte bezorger functie kunnen vinden. Of je nou wel of geen ervaring hebt, bij ons vind je altijd de mogelijkheid om te beginnen als bezorger. NasWerkt heeft verschillende banen voor alle opleidingsniveaus, maar ook waar je zonder diploma snel kunt gaan starten. Zo kunnen we oprecht zeggen dat NasWerkt voor iedereen! Kom in contact en start als bezorger, leer de stad kennen en verdien een leuk salaris!

De nieuwste vacatures van NasWerkt

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een bezorger baan. Waar liggen jouw wensen en eisen in een nieuwe baan als bezorger? Door jouw functieprofiel in kaart te brengen kunnen we deze altijd matchen aan een passende vacature.

Hebben wij op dit moment niet meteen iets voor jou? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we constant nieuwe bezorger vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in voor onze job alert en weet als eerste van het nieuwste vacatures, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste bezorgers!

Onze meerwaarde bij het vinden van een bezorger baan

Het vinden van een job die ├ęcht bij jou past vraagt om het leveren van de beste kwaliteit. Dat mag je van ons verwachten! Van pakketbezorger tot postbezorger, wij vinden de baan die bij jou past. Onze gedreven medewerkers gebruiken een doelgerichte en persoonlijke aanpak om jou te plaatsen. Ons team zet zich dagelijks in om mensen op de juiste plek te krijgen. Waarom via ons een vacature vervullen:

  • Doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie;
  • Werken in de buitenlucht;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Zelfstandigheid;
  • Fulltime- of parttimebaan;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar het gemiddelde salaris of de werktijden? Neem dan contact met ons op! Zie jij een baan als bezorger wel zitten? Solliciteer dan op een vacature en wie weet bezorg jij binnenkort de leukste producten!