Home / Transport vacatures / Bezorger Rijbewijs B vacatures

Bezorger rijbewijs b vacatures

Zoek jij naar de nieuwste Bezorger Rijbewijs b vacatures? Dan ben je bij NasWerkt op de juiste plek! Wij hebben vacatures bij opdrachtgevers overal in Nederland zoals Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant.

Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod van vacatures en solliciteer gemakkelijk binnen 2 minuten!

Vacatures Bezorger Rijbewijs B voor iedereen

Het uitgebreide aanbod van de nieuwste vacatures bij NasWerkt, maakt dat we voor zo goed als iedereen een geschikte functie vinden. Of je nou al alle kneepjes van het vak kent of nog geen ervaring hebt, parttime of fulltime wilt werken. Bij NasWerkt vind je altijd de mogelijkheid om te beginnen als Bezorger Rijbewijs B.

Wat voor werkzaamheden voert een Koerier Rijbewijs B uit?

Je hebt de hele dag de vrijheid om zelfstandig – onderweg in de bus – pakketten of boodschappen te bezorgen. Samen met je mede-koeriers zorg je ervoor dat pakketten goed en op tijd bezorgd worden. Hebben klanten iets bij Bol.com (de online aanbieder) besteld wat de volgende dag bezorgd moet zijn? Daar zorg jij voor. Zo maak je iedere dag klanten blij. Je bent het visitekaartje van PostNL, DHL of een andere organisatie waar jij in de logistiek werkt.

Om in lichte bestelwagens of bedrijfsauto’s te rijden is Rijbewijs B voldoende. Sta je in de toekomst open voor het behalen van je rijbewijs C? Dan kun je zelfs in grotere wagens rijden.

Als Koerier kan je in verschillende diensten werken. Werken in de ochtenddienst betekent dat je de rest van de dag voor jezelf hebt. Werk je liever de avonddienst? Dat kan natuurlijk ook! Wij kijken naar waar jouw wens ligt.

Functie eisen

  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B. Je hebt minstens 2 jaar rijbewijs B;
  • Je bent fysiek fit, want je moet regelmatig dingen tillen, zoals de bus in- en uitladen met pakketten;
  • Je hebt een flexibele instelling. Tijdens drukke periodes kan het zijn dat een Chauffeur B op zaterdag moet werken, om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat kerstcadeaus op tijd worden bezorgd.

Op de juiste plek met onze Bezorger banen

Bij ons staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd samen naar wat jij zoekt in een baan. Waar ligt jouw ervaring, wat wil je graag nog leren en wat vind jij het belangrijkste in jouw nieuwe baan?

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we altijd nieuwe banen binnen. Schrijf je in voor onze job alert en weet als eerste van de nieuwe vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten!

Jouw baan via NasWerkt

Het vinden van een baan die helemaal past bij jou, vraagt om het goed luisteren naar jouw wensen. Dat mag je van ons verwachten!

  • Jobs door het hele land, dus ook bij een opdrachtgever bij jou in de buurt;
  • Banen voor alle niveaus: van starter tot ervaren, met urengarantie;
  • Aan de slag bij een groot of klein bedrijf. Tijdelijk of vast;
  • Persoonlijke begeleiding voor jouw ontwikkeling;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, kans op een vast contract, vakantiegeld en pensioenopbouw.

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!