Home / Techniek vacatures / Monteur vacatures

Monteur vacatures

Ben jij aan het zoeken naar uitdagende Monteur vacatures? Dan ben je bij NasWerkt op de juiste plek! Wij hebben Monteur vacatures bij werkgevers overal in Nederland en in allerlei branches, zoals de Installatietechniek, Elektrotechniek, Logistiek of Productie. Wat jij ook zoekt: NasWerkt vind een baan die bij jou past.

Bekijk hieronder de nieuwste vacatures en ga voor een nieuwe uitdaging als Monteur!

De verschillende soorten Monteurs

 • Installatiemonteur: Deze Monteur is gespecialiseerd in het installeren en in bedrijf stellen van diverse systemen. Dit kan variëren van elektrische installaties tot sanitair en verwarming.
 • Onderhoudsmonteur: De Onderhoudsmonteur is verantwoordelijk voor het regelmatig controleren, onderhouden en repareren van apparatuur en machines om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren.
 • Servicemonteur: Een Servicemonteur biedt ondersteuning aan klanten door installaties te inspecteren, reparaties uit te voeren en service te verlenen. Dit kan zowel preventief als reactief zijn.
 • Storingsmonteur: De Storingsmonteur is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van storingen en technische problemen in systemen, machines of installaties. Ze werken vaak onder druk om snel en effectief problemen op te lossen.

Jouw werkzaamheden als Monteur

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en het installeren van technische installaties. Je bent bezig met het waarborgen van goed onderhoud en het oplossen van storingen. Een baan als Monteur biedt afwisselend werk, uitdaging en de mogelijkheid om jouw technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Je gaat werken in stabiele branche met volop mogelijkheden om door te groeien. Of je nu al ervaring hebt als monteur technische dienst of nieuw bent in het vakgebied, NasWerkt heeft de juiste Monteur vacature voor jou.

Wij bieden een breed scala aan Monteur vacatures in diverse technische vakgebieden, waaronder mechanisch, elektrotechniek, telecom en meer. Je kan werken in verschillende functies, zoals een Mechanisch Monteur, Telecom Monteur of algemeen Technische Dienst. Of je nu werkt aan mechanische systemen, telecomnetwerken of andere technische toepassingen, je kunt rekenen op afwisselend werk dat uitdagend en boeiend is.

Welke Monteur vacature past bij jou?

Bij NasWerkt begrijpen we het belang van een goede match tussen jou als Monteur en de juiste werkgever. Daarom hebben we de nieuwste Monteur vacatures beschikbaar bij onze opdrachtgevers. Of je nu een ervaren monteur technische dienst bent of aan het begin van je carrière staat, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte Monteur vacature die aansluit bij jouw vaardigheden, eisen en ambities!

Kun je niet meteen een geschikte vacature vinden? Geen zorgen! Bij NasWerkt komen er regelmatig nieuwe Monteur banen binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en blijf op de hoogte van het nieuwe aanbod Monteur banen, zodat je direct kunt solliciteren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Monteurs!

Monteur vacatures via NasWerkt

Het vinden van een baan die écht bij jou past, vraagt om het leveren van de juiste kwaliteit. Dat kun je van ons verwachten! Onze gedreven medewerkers gebruiken hiervoor een doelgerichte en persoonlijke aanpak om het verschil te maken. Samen werken wij elke dag hard om de juiste mensen op de juiste plek te helpen, dus ook voor jouw nieuwe baan.

 • Doorgroeien en specialiseren als monteur;
 • Ook banen zonder diploma;
 • Van starter tot ervaren: wij hebben banen voor alle niveaus;
 • Samenwerken met ervaren Monteurs;
 • Je eigen contactpersoon bij NasWerkt voor begeleiding naar een baan;
 • Fulltime en parttime banen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Ontdek de nieuwste Monteur vacatures op onze website en solliciteer direct. Wacht niet langer en maak vandaag nog de stap naar een bevredigende en succesvolle carrière als Monteur!

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk ook: