Home / Techniek vacatures

Techniek vacatures

Heb jij twee rechterhanden en ben je op zoek naar werk in de Techniek? Dan ben je bij NasWerkt aan het juiste adres. We hebben diverse technische vacatures voor verschillende niveaus. Of je nou fulltime of parttime wilt werken: NasWerkt heeft een baan voor iedereen.

Bekijk hieronder ons aanbod technische vacatures en solliciteer eenvoudig online!

Technische vacatures voor iedereen

We hebben Techniek vacatures van mbo niveau, hbo tot wo niveau, maar ook waar je zonder opleiding aan de gang kan. We gaan graag het gesprek met je aan om je te koppelen aan een van onze openstaande vacatures die aan jouw wensen voldoet. We hebben functies waar geen opleidingsniveau en ervaring vereist is, zodat je direct aan de slag kan. Zolang je maar affiniteit hebt met de Techniek.

Wij werken samen met diverse branches en opdrachtgevers, waardoor we verschillende technische functies kunnen aanbieden. We hebben banen in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek, bijvoorbeeld voor functies als Monteur, Technische Dienst of Technisch Medewerker. Daarnaast kun je via ons aan de slag in Assemblage, Elektronica of zelfs Productiemedewerker.

Zit jij graag te sleutelen en monteren? Kom dan in contact met NasWerkt en laat ons jouw helpen aan een nieuwe baan!

Bekijk onze openstaande vacatures in de Techniek

Bij NasWerkt staat persoonlijk contact centraal. We kijken daarom altijd goed naar wat jij zoekt in een technische vacature. Door jouw wensen én die van de opdrachtgever te verbinden, vinden we altijd de baan die het beste bij jou past.

Staat jouw perfecte baan er nog niet bij? Geen probleem! Bij NasWerkt krijgen we namelijk vaak nieuwe Techniek vacatures binnen. Schrijf je daarom vrijblijvend in en zorg ervoor dat je altijd op de hoogte bent van onze techniek banen.

De voordelen van NasWerkt

Een Techniek job vinden die écht bij jou past vraagt om goede zorg. Dit kan je van NasWerkt verwachten! Onze ervaren medewerkers gaan doelgericht en persoonlijk aan de slag om jou te kunnen helpen. Onze Intercedenten zijn iedere dag bezig om de juiste mensen met de juiste baan te verbinden, dus ook voor jouw nieuwe Techniek job.

Wat zijn de voordelen om via NasWerkt in een baan aan de slag te gaan?

  • Technische vacatures in heel Nederland;
  • Parttime of fulltime vacatures;
  • Mogelijkheden bij zowel grote als kleine bedrijven;
  • Een gezellige werkomgeving;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt.

Ben je klaar voor de volgende stap? Solliciteer op een van onze technische vacatures en vind jouw nieuwe baan via NasWerkt!

Benieuwd naar de populairste Techniek vacatures?