Home / Schoonmaak vacatures / Schoonmaker vacatures

Schoonmaker vacatures

Wil jij aan de slag als Schoonmaker? Dan ben je aan het juiste adres! Bij NasWerkt hebben we Schoonmaker vacatures bij diverse werkgevers in Nederland. Wij hebben functies als Industrieel Schoonmaker of Medewerker Schoonmaak waar je direct aan de slag kunt.

Bekijk hieronder ons aanbod Schoonmaker vacatures en vind de baan die bij jou past!

Wat kun je verwachten als Schoonmaakmedewerker?

Werken als Schoonmaker betekent een schone omgeving creƫren voor diverse bedrijven. Het is een leuke baan waarbij je veel in beweging bent. Als schoonmaker ga je alleen aan de slag of je werkt samen met andere Schoonmakers.

Bij NasWerkt kan je werken op verschillende locaties, lekker afwisselend dus. Gaat jouw voorkeur uit naar werken op 1 locatie, dan is dat mogelijk. Bij sommige opdrachtgevers werk je op verschillende locaties en dan is het handig als je beschikt over eigen vervoer of een rijbewijs B. Heb je geen eigen vervoer, dan zijn er bij een aantal opdrachtgevers auto’s die je kan lenen.

Schoonmaak vacatures voor iedereen

Bij NasWerkt hebben we een ruim aanbod in Schoonmaker vacatures. Met of zonder opleiding, bij NasWerkt vind je altijd een baan die bij jou past. Werkervaring als Schoonmaker is geen vereiste. We hebben banen voor gespecialiseerde Schoonmakers, zoals Industrieel Schoonmaker, maar iedereen is welkom hier voor te solliciteren. Als industrieel Schoonmaker werk je met andere Schoonmakers en ben je als team verantwoordelijk voor het schoonhouden van een fabriek. Beheers je de Nederlandse taal niet goed? Dat is voor ons geen probleem. Een positieve en flexibele instelling is voor ons belangrijker. We kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Op de juiste plek met onze Schoonmaker banen

Bij NasWerkt sta jij als persoon centraal. We gaan graag met je in gesprek om erachter te komen waar jouw wensen en eisen liggen in een nieuwe baan als Schoonmaker. Door jouw profiel in kaart te brengen en deze te matchen met een baan, vinden we altijd de baan die bij jou past.

Staat er geen Schoonmaak vacature tussen die jou aanspreekt? Geen zorgen! Bij NasWerkt krijgen we regelmatig nieuwe Schoonmaakmedewerker vacatures binnen. Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures door je aan te melden voor onze job alert. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe Schoonmaak vacatures, zodat je direct kan solliciteren!

De meerwaarde van NasWerkt

Elke dag werken wij als uitzendbureau eraan om voor iedereen een geschikte baan te vinden, dus ook voor jouw nieuwe Schoonmaker job.

  • Met of zonder opleiding: wij hebben banen voor iedereen;
  • Aan de slag bij een groot of klein bedrijf;
  • Persoonlijk contact met jouw contactpersoon bij NasWerkt;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil jij graag werken als Schoonmaker? Bekijk onze Schoonmaak vacatures en solliciteer direct!

Filters

213 vacatures gevonden