Check25.000+ mensen aan een baan geholpen

Waar ben je naar op zoek?

NasWerkt nieuwe partner van Vierdaagsefeesten

19 april 2024

NasWerkt en Vierdaagsefeesten voor iedereen

Op vrijdag 19 april hebben NasWerkt en Stichting Vierdaagsefeesten officieel hun handtekening gezet onder het partnership voor aankomend jaar. Hiermee verbindt NasWerkt zich als official partner aan de 53e editie van één van de mooiste landelijke evenementen dat gemiddeld 1,5 miljoen bezoekers trekt.

In deze nieuwe samenwerking delen beide partijen één van hun belangrijkste kernwaarden: er zijn voor iedereen. "Waar NasWerkt zich focust op inclusiviteit op de arbeidsmarkt, ligt de focus bij de Vierdaagsefeesten logischerwijs op de toegankelijkheid van het evenement voor iedereen." zegt Dave Baardman, eigenaar van NasWerkt. Richard Nas vult aan: "Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nijmegen, hét centrum van de Vierdaagsefeesten. We voelen ons verbonden met de stad en zijn graag betrokken bij al het moois wat er plaatsvindt."

NasWerkt en Stichting Vierdaagsefeesten ondertekenen partnership

Werken bij Vierdaagsefeesten

In het partnership zoeken beide partijen ook de samenwerking op op het gebied van personeelswerving. Via NasWerkt zijn er verschillende mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Stichting Vierdaagsefeesten. "Wij doen graag waar we goed in zijn en dat is het maken van de juiste match tussen werkzoekende en opdrachtgever." zegt Richard Nas. "Met ons grote netwerk en jarenlange ervaring zetten wij ons uiteraard in om ook de juiste medewerkers te vinden die nodig zijn om de Vierdaagsefeesten tot een succes te maken."

Ook kansen voor Jobner in samenwerking

Ook dochteronderneming Jobner heeft een plaats gekregen in het partnership van NasWerkt en Vierdaagsefeesten. Via Jobner kunnen freelancers zich straks aanmelden voor diverse klussen om tijdens de Vierdaagsefeesten te werken. Zo wordt er o.a. bemanning gezocht voor de merchandise stand, maar maakt ook de lokale horeca gebruik van het platform voor de werving van personeel om iedereen tijdens de Vierdaagsefeesten van dienst te kunnen zijn. 

Download de app voor Android of iOS en houd de beschikbare klussen in de gaten! 

Beschikbare vacatures bij de Vierdaagsefeesten

Meer weten over werken bij de Vierdaagsefeesten? Onze collega's in Nijmegen helpen je graag verder! 

Over NasWerkt

NasWerkt is sinds 2004 dé partner voor alles omtrent uitzenden. Vanuit onze vestigingen in Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven werken onze ervaren medewerkers om iedere keer weer de perfecte match tussen opdrachtgever en werknemer te maken. NasWerkt is actief in verschillende branches en heeft diverse banen door heel Nederland en voor elk opleidingsniveau. Zo kunnen we met recht zeggen “NasWerkt voor iedereen!”.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuwe NasWerkt website is live
Nieuws

Nieuwe NasWerkt website is live

De website van Uitzendbureau NasWerkt in een nieuw jasje. Dezelfde service als dat je gewend bent van ons, alleen dan uitgebreider en beter. Lees wat we verbeterd hebben voor jou.
Lees meer
ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie
Nieuws

ALS en 3FM Serious Request: NasWerkt in actie

Uitzendbureau NasWerkt is vol enthousiasme aan de slag gegaan om de 20e editie van NPO 3FM Serious Request te steunen om geld te doneren voor Stichting ALS Nederland.
Lees meer
NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters
Nieuws

NasWerkt organiseert Loyaliteitsdiner voor N.E.C.-supporters

Om het tienjarig jubileum van het partnership tussen NasWerkt en N.E.C. te vieren, waar loyaliteit centraal staat, vonden wij het belangrijk om de meest loyale N.E.C.-supporters te belonen met een onvergetelijke ervaring bij N.E.C.! 17 november organiseerden wij een diner in de Executive lounge in het Goffertstadion.
Lees meer
NasWerkt neemt Maxim Uitzendbureau over
Nieuws

NasWerkt neemt Maxim Uitzendbureau over

NasWerkt verstevigt hun positie als waardevolle partner in de uitzendbranche door de overname van Maxim Uitzendbureau. Vanaf heden gaan zij verder onder de vlag van NasWerkt. Met deze overname heeft NasWerkt niet alleen haar werkgebied verder uitgebreid, maar ook de positie als waardevolle partner in de uitzendbranche verstevigd.
Lees meer
Dave Baardman wordt mede-eigenaar NasWerkt
Nieuws

Dave Baardman wordt mede-eigenaar NasWerkt

Na 13 jaar bijgedragen te hebben aan het succes van NasWerkt, is Dave Baardman nu officieel mede-eigenaar geworden naast Richard Nas. Een erg mooie stap voor beide ondernemers! We nemen je graag mee in in deze ontwikkeling.
Lees meer